潮流時尚

跳至
[手袋] Picotin Cargo

首頁

尾頁

大宅

請問大家覺得值得入手嗎?因為整個袋是帆布為主,又貴過皮款。雖然過咗季未必會再有。

珍珠宮

new9734 發表於 22-2-23 00:01
請問大家覺得值得入手嗎?因為整個袋是帆布為主,又貴過皮款。雖然過咗季未必會再有。
...

no

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

我覺得好靚不過應該大多數人都唔鐘意

子爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章

...
貴過皮款就5係好值了, GP canvas都平D啦,5好意思C9仔心態

大宅

睇相唔覺佢靚但上次喺shop見到,現貨比相靚好多,啲手工望落去好精緻

wcpcelia    發表於 22-2-24 09:42

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

回覆樓主:

如果只會買一個p -->no
多於一個,鐘意就買。
work hard PLAY hard

瑪瑙宮

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

no

複式洋房

如果P touch既系列又值唔值得入手?

男爵府

回覆 new9734 的帖子

個人覺得靚鍾意少撞款

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

vickyng92 發表於 22-2-23 12:55
如果P touch既系列又值唔值得入手?

有銀兩,唔怕打理煩就值

複式洋房

jenniferK 發表於 22-2-23 16:37

有銀兩,唔怕打理煩就值

打理會煩d嫁?

伯爵府

...

如果襯到/夾到個人本身嘅氣質同style,都可以考慮吖~

大宅

多謝各位意見,本身覺得比較少撞款,但係帆布比皮難打理,容易吸味,香港潮濕,時間耐布料總有啲up味。N年前有個 fourre tout pm 用咗2-3年閒置咗一輪,之後拎出去洗袋,洗完都係覺得有味,最後棄置,浪費洗袋費。所以怕cargo 都會咁様,最後又浪費幾萬蚊!

公爵府

new9734 發表於 22-2-23 21:05
多謝各位意見,本身覺得比較少撞款,但係帆布比皮難打理,容易吸味,香港潮濕,時間耐布料總有啲up味。N年 ...

多得各位既分享ja 爭啲覺得幾靚想許願

大宅

wiinggg 發表於 22-2-23 21:19
多得各位既分享ja 爭啲覺得幾靚想許願

我許咗!1516 中

wcpcelia    發表於 22-2-24 09:42

公爵府

new9734 發表於 22-2-23 21:56
我許咗!1516 中

本身覺得都幾靚同埋買唔起Birkin Cargo有個Picotin Cargo都好呀嘛但係個人覺得Cargo黎講nata最靚,不過應該超級易污糟

大宅

回覆 new9734 的帖子

上次係舖見過呢個袋放display,望落唔係我杯茶

大宅

wiinggg 發表於 22-2-23 22:26
本身覺得都幾靚同埋買唔起Birkin Cargo有個Picotin Cargo都好呀嘛但係個人覺得Cargo黎講nata最 ...

同意。birkin cargo 真心覺得型。SA offer 的問話,9秒9衝去比錢

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

wiinggg 發表於 22-2-23 22:26
本身覺得都幾靚同埋買唔起Birkin Cargo有個Picotin Cargo都好呀嘛但係個人覺得Cargo黎講nata最 ...

深色都靚,相對易打理。
work hard PLAY hard

首頁

尾頁

跳至