自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

新聞話多間醫務所接到呢個指引,但政府就話無出過呢個指引。 呢個指引究竟係邊個出?係刻意製造混亂?定係食衞局最高領導出左吾記得?搞到好老人家不能及時接種,會害死人。係咪要認真追究?吾係話一句話資訊混亂就過左去。
如果抗疫期間,不停被有心人亂發放所謂指引或資訊,會危害好多人命。一定要追究。

水晶宮

回覆樓主:

好記得聽個何志光好耐之前講,唔知邊個國家嘅領導層人員嘅老母親中咗新冠,之後先哪哪淋打中國疫苗,9日後好番

侯爵府

loved 發表於 22-3-4 18:45
新聞話多間醫務所接到呢個指引,但政府就話無出過呢個指引。 呢個指引究竟係邊個出?係刻意製造混亂?定係 ...

各部門又各自表現卸膊e門功夫

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

loved 發表於 22-3-4 18:45
新聞話多間醫務所接到呢個指引,但政府就話無出過呢個指引。 呢個指引究竟係邊個出?係刻意製造混亂?定係 ...

拎返張指引出黎睇咪知囉

放下自在

珍珠宮

cattz288 發表於 22-3-4 19:02
拎返張指引出黎睇咪知囉
應該有衛生署個印,如果吾係,無理由話多個醫生都接到呢個指引。問題係張指引有無人簽署

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

loved 發表於 22-3-4 19:39
應該有衛生署個印,如果吾係,無理由話多個醫生都接到呢個指引。問題係張指引有無人簽署
...

電腦編印,無需簽名
放下自在

男爵府

睛靈勳章

呢個混亂真係極之離譜,一定要查出邊個人發放,否則接二連三再有呢啲情況更令我地抗疫上雪上加霜!

象牙宮

svpm 發表於 22-3-5 08:48
呢個混亂真係極之離譜,一定要查出邊個人發放,否則接二連三再有呢啲情況更令我地抗疫上雪上加霜!

...

真係係灰
放下自在

珍珠宮

svpm 發表於 22-3-5 08:48

...

如果又吾查吾理,到時內部係咁俾人玩野,點抗疫?講到底都有班人想攬炒香港。果幾個高官話謠言,我吾信咁多醫生聽個謠言就信以為真。抗疫搗亂行為,應立入國安罪。

男爵府

睛靈勳章

查出邊個搞事,暫時要靠議員和疫情記者會上的記者去追查。不能再有任何嘅混亂訊息。

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章

回覆樓主:

侯爵府

開心吸收勳章

回覆樓主:

洪門宴都炒咗個局長,記者會衛生署支吾以對,呢單野一定要追究邊個發放假訊息。

侯爵府

呢件事到底點,,,,根本係殺人兇手

首頁

尾頁

跳至