故障報告

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

睇唔到人地嘅回覆

珍珠宮

obligation118 發表於 22-3-11 20:13
睇唔到人地嘅回覆

未 load 到?

伯爵府

小星星1 發表於 22-3-11 20:16
未 load 到?

今日全日都係咁

珍珠宮

obligation118 發表於 22-3-11 20:20
今日全日都係咁

有冇更新個 app ?

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

回覆樓主:

會唔會係超級冇謂又煩嘅打招呼?要用網頁版至知

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

係咪有人同你打招呼呀? 嗰啲好似要用電腦先睇到

公爵府

2024勳章 虎到金來勳章

回覆樓主:

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=23556138

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

click check pm

伯爵府

小星星1 發表於 22-3-11 20:21
有冇更新個 app ?

刪完再裝都唔掂…

伯爵府

竇漪房 發表於 22-3-11 20:22
會唔會係超級冇謂又煩嘅打招呼?要用網頁版至知

我手動睇返一啲post, 應該真係有人回覆嘅通知

珍珠宮

我呢幾日都係咁, delete app再裝過都唔得, 但今日唔知點解又睇到. 我用iphone 7+, 唔知係咪機既問題.

伯爵府

Ritzmary 發表於 22-3-11 20:29
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=23556138

同你情況一樣,最後點通便?

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

obligation118 發表於 22-3-11 20:13
睇唔到人地嘅回覆

之前都發生過,後來fix返
放下自在

伯爵府

RelaxHippo 發表於 22-3-11 20:39
我呢幾日都係咁, delete app再裝過都唔得, 但今日唔知點解又睇到. 我用iphone 7+, 唔知係咪機既問題. ...

可能我等多排都睇得返(希望)

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

RelaxHippo 發表於 22-3-11 20:39
我呢幾日都係咁, delete app再裝過都唔得, 但今日唔知點解又睇到. 我用iphone 7+, 唔知係咪機既問題. ...

唔係,係逐群人咁發生
放下自在

伯爵府

cattz288 發表於 22-3-11 20:41
唔係,係逐群人咁發生

手機都流行病毒

侯爵府

BK Milk勳章

回覆樓主:

轉網頁版看看
似被打招呼

公爵府

obligation118 發表於 22-3-11 20:39
同你情況一樣,最後點通便?

管理員出手通便囉

公爵府

Ritzmary 發表於 22-3-11 20:49
管理員出手通便囉

應該係“”特派員“”出手通便囉,佢拉走條屎就暢快返

象牙宮

JoannaD 發表於 22-3-11 20:48
轉網頁版看看
似被打招呼

唔係,係回應黎
放下自在

首頁

尾頁

跳至