自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

虎到金來勳章 2022勳章 牛年勳章 2021勳章

為期9日嘅北京冬殘奧會閉幕, 國家隊以18金20銀23銅, 61面獎牌位列獎牌榜第一.

以回憶做主題, 不得不稱讚張大導嘅心思.

嚟緊中國仲有兩個大型運動會: 4月成都嘅世界大學生運動會同埋9月嘅杭州亞運, 期待!

大宅

SU213 發表於 22-3-13 22:13
為期9日嘅北京冬殘奧會閉幕, 國家隊以18金20銀23銅, 61面獎牌位列獎牌榜第一.

晚點睇

寶石宮

虎到金來勳章 2022勳章 牛年勳章 2021勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

依班運動員真係好勁
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珊瑚宮

2022勳章 2021勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

男爵府

虎到金來勳章 2022勳章 牛年勳章 2021勳章

esmehouse 發表於 22-3-13 22:43
依班運動員真係好勁

真係好犀利, 冰天雪地可以坐嘅度滑雪, 原來仲可以照玩雪上兩項, 尊敬!

最勁莫過於閉幕旗手楊洪琼, 佢今屆個人獨取三面金牌, 佢原本係輪椅籃球運動員, 2018年先入殘奧越野滑雪隊, 幾年間就有咁好成績

男爵府

呢班運動員真厲害,肢體有殘缺,但可以帶比人更有動力,失明的帶比人更有希望.

子爵府

2021勳章

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊