潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

最愛twilly 加入兩條新歡平時見到靚嘅twilly 都忍唔到手,好少買同款唔同色,唯一呢條鎖匙twilly ,真係好難選擇,其實我想買埋深藍色架
Strap 又係令我中毒,以前覺得幾千蚊買條strap 係痴線,用咗之後覺得係絕對痴得有道理

LittleApeach    發表於 22-3-16 20:56
wcpcelia    發表於 22-3-16 09:35
Cheuk2012    發表於 22-3-15 20:45

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

藍色鎖匙 twilly 都好靚架
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

畀面勳章

esmehouse 發表於 22-3-15 14:12
藍色鎖匙 twilly 都好靚架

係呀,不過想等埋其他色出先,我見橙色同紫色鎖匙都好靚
願我會查火箭 帶你到天空去 在太空中兩人住 活到一千歲 都一般心醉 有你在身邊多樂趣

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

tiramisu_hk 發表於 22-3-15 14:22
條 Strap 難買嗎

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

Strap好靚呀!
我都想買條襯返個k28

子爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章

tiramisu_hk 發表於 22-3-15 14:08
最愛twilly 加入兩條新歡平時見到靚嘅twilly 都忍唔到手,好少買同款唔同色,唯一呢條鎖匙twilly ...
我個E29都係跟左呢條藍色strap, 原來可以分開買架?新手5好見怪

侯爵府

牛年勳章

tiramisu_hk 發表於 22-3-15 14:22

原來有出紫色?

男爵府

畀面勳章

esmehouse 發表於 22-3-15 14:50
條 Strap 難買嗎

第一條難買啲,我要70cm等咗好耐
願我會查火箭 帶你到天空去 在太空中兩人住 活到一千歲 都一般心醉 有你在身邊多樂趣

男爵府

畀面勳章

小吉媽媽 發表於 22-3-15 15:40
我個E29都係跟左呢條藍色strap, 原來可以分開買架?新手5好見怪

跟E29條strap皮位有啲唔同,同埋有扣可以較長短,所以買E29跟花帶感覺上抵好多

wcpcelia    發表於 22-3-16 09:35

男爵府

畀面勳章

ggbwong 發表於 22-3-15 15:43
原來有出紫色?

有好多隻色架,搵唔番張相俾你睇!

男爵府

畀面勳章

nakiinei 發表於 22-3-15 15:30
Strap好靚呀!
我都想買條襯返個k28

買啦,我都係用嚟襯K28,好正

子爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章

tiramisu_hk 發表於 22-3-15 16:04
跟E29條strap皮位有啲唔同,同埋有扣可以較長短,所以買E29跟花帶感覺上抵好多

...
係喎,多謝你post埋圖就更加清楚有分別,我都覺得遇到花帶真係5好猶豫

別墅

最愛twilly 加入兩條新歡平時見到靚嘅twilly 都忍唔到手,好少買同款唔同色,唯一呢條鎖匙twilly ...

條strap係SA留俾你架?

子爵府

2024年龍年勳章

鎖匙twilly真係好靚請問邊間shop買到?

男爵府

畀面勳章

mosso_boo 發表於 22-3-15 17:07
條strap係SA留俾你架?

左邊係,右手邊係同代購買的!

男爵府

畀面勳章

happytabo 發表於 22-3-15 18:11
鎖匙twilly真係好靚請問邊間shop買到?

九龍區呀

琥珀宮

回覆 tiramisu_hk 的帖子

Beautiful

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

回覆樓主:

jm好鐘意黑色twilly喎。
work hard PLAY hard

子爵府

twilly好靚
請問左邊strap係70cm?
依家shop幾錢呀?

大宅

好多靚twilly呀!仲有strap,我之前問過SA有冇類似款佢話冇,我仲以為香港舖冇入tim!

首頁

尾頁

跳至