自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

小豬比好可愛, 似媽咪, 一家好温馨!

陳展鵬同單文柔(Phoebe)嘅囡囡陳諾瑤(小豬比)眨眼已經3歲啦!尋日(28日)Phoebe就喺社交網大晒囡囡生日嘅靚相,見佢悉心佈置屋企,放咗好多色彩繽紛嘅氣球、一個靚靚米奇蛋糕,仲換上親子裝,為囡囡慶祝,非常Sweet。而壽星女小豬比仲整咗好多搞笑表情,又送咗個飛吻畀爸爸,非常可愛。Phoebe仲喺貼文寫到:「給你一個大大的生日擁抱。」唔少網友都大讚小豬比又靚又可愛,仲話:「祝小豬比生日快樂 ,最重要身體健康,孝順父母。」非常有愛。

小豬比眨眼已經3歲啦!

睇下佢表情多多!

真係好可愛呀。

一家三口好溫馨。

SiuBBee    發表於 22-3-29 16:07

男爵府

佢囡囡真係好可愛

大宅

2024年龍年勳章

回覆樓主:

精靈活潑,好可愛

子爵府

其實佢哋個女真係好可愛樣

大宅

表情多多,好得意可愛

珍珠宮

畀面勳章

小豬比好抵錫,,可愛又靚女

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

冧暈阿爸!

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 夏天玩到顛 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

子爵府

虎到金來勳章

mickeyeva 發表於 22-3-29 15:57

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

回覆樓主:

幾時追多個?
阿尼陀佛   enjoy enjoy
black lady/sexy cool/fifty cent/多肉動物/式持恒/沈思懷

伯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章

陳生最尾那張幸福笑容

大宅

真係好可愛好女仔, 同lucy走既路線好極端

上一個貼唱生日歌比爸爸聽笑聲好治癒

男爵府

2024年龍年勳章

睇錯咗以為小豬俾陳展鵬送飛吻

大宅

2024勳章 2021可愛聖誕B勳章

好可愛

大宅

imlu28 發表於 22-3-29 16:29
睇錯咗以為小豬俾陳展鵬送飛吻

走去ig到下, 原來係小豬比鍚左爸爸一啖唔係送飛吻
3歲人仔幾有邏輯性, 識問爸爸唔係你生日做乜戴生日帽? 我個年代仲係恰下恰下

琥珀宮

Cathy1121 發表於 22-3-29 16:22
陳生最尾那張幸福笑容

好多人話婚姻對女人好緊要,嫁得好先有幸福。其實男人都一樣,果d娶到好老婆又有康健可愛既小朋友,真係幸福滿瀉

珍珠宮

畀面勳章

回覆樓主:

男爵府

回覆樓主:

幸福寫在煎 pan 面上

水晶宮

回覆樓主:

好幸福

首頁

尾頁

跳至