夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

民房

我同我老公拍拖11年,21年結左婚依家有一個3個月大bb。我同老公人前人後都好幸福,我老公好錫我,就哂我,係一個好顧家既好男人。

但係我有左bb開始話個人變晒,成日無端端發脾氣,我老公就話好大壓力(因工作,我既情緒,同屋企有事)佢就搵左呢個女性朋友開始傾計,開頭我都認為冇問題接受到,但係慢慢變左日日傾,開始我地因為呢個女仔嘈交。

複式洋房

琪琪子 發表於 22-4-2 20:44
我同我老公拍拖11年,21年結左婚依家有一個3個月大bb。我同老公人前人後都好幸福,我老公好錫我,就哂我, ...

一個冇歪念嘅女性朋友知道男人有老婆, 根本唔會日日花時間係人地男人身上; 同理, 一個有伴侶嘅男人冇歪念唔會花心思係另一個單身女人身上、仲日日諗起個女人。雖然無奈, 但樓主真係要在反面前, 開始為自己同BB暗地準備經濟保障上嘅打算了。

大宅

Poo得好勳章 瞓得好勳章 Xmas吸收勳章

我同我老公拍拖11年,21年結左婚依家有一個3個月大bb。我同老公人前人後都好幸福,我老公好錫我,就哂我, ...

咩壓力都係藉口,佢同嗰個女人99%有嘢,雖然難聽,但你要面對現實,你可以做嘅嘢係為自己打算,第一步係問多啲佢拎錢,話買BB嘢,第二步係儲起佢。
你一係可以選擇報復,揾個男性朋友學你老公咁日日傾偈,一星期學佢咁去見返一兩次,俾你老公感受吓你嘅感受,你學佢一樣光明正大傾,佢問就話係契哥。
再唔係你叫佢介紹佢個朋友認識吓,話想請佢食餐飯,多謝佢尼段時間開解你,但前題你eq要夠高。
BB咁細我都唔建議你離婚,但你真係要好忍得囉。

大宅

拍咁耐拖都無事,一結婚生B,先黎料

la_source    發表於 22-4-14 15:27

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

真頭痛有左BB先來料

琥珀宮

回覆樓主:

男爵府

呢個女性朋友冇老公?定係離咗婚? 我諗你要同老公傾清楚你嘅立場

禁止訪問

大宅

20150618bb 發表於 22-4-4 17:13
真頭痛有左BB先來料

二奶正正在人妻陀B時出手,仲要揮之不去。

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

AHGU 發表於 22-4-9 22:19
時間甘正

大宅

AHGU 發表於 22-4-9 22:19

原來個二奶係自閉症譜系人士,高功能嗰隻。個二奶外型成個高小、初中生咁,五尺都冇。又矮又瘦又冇肉。其實個男人係咪戀童僻?街坊都奇怪點解包二奶唔係包個風情啲的嘛?係咪唔夠錢定貪就手?

複式洋房

複式洋房

唔使問人, 你自己都覺得有問題, 直接同你老公講

首頁

尾頁

跳至