潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

如題,如果有offer會唔會take?

珍珠宮

sll1234 發表於 22-4-3 19:20

會呀
因為好特別

子爵府

sll1234 發表於 22-4-3 19:20

有會首選normal picotin > picotin touch > picotin cargo 咁~

公爵府

Sorry…not for me…
但最緊要1234 jm你自己鍾意啦

男爵府

Miyazaki 發表於 22-4-3 19:39
Sorry…not for me…
但最緊要1234 jm你自己鍾意啦

其實我本身對普通p仔零興趣,對cargo款認識又唔多先想問下大家意見,當然最後都係睇實物再決定

公爵府

sll1234 發表於 22-4-3 19:43
其實我本身對普通p仔零興趣,對cargo款認識又唔多先想問下大家意見,當然最後都係睇實物再決定
...
都好吖!其實我覺得都襯到Jm你casual outfits,只係唔襯我

公爵府

sll1234 發表於 22-4-3 19:43
...

Btw, 知唔知係咩色

男爵府

Miyazaki 發表於 22-4-3 21:08
Btw, 知唔知係咩色

唔知啊上網睇圖好似都幾型格咁

男爵府

Akimoto2115 發表於 22-4-3 19:22
會呀
因為好特別

特別同型格係吸引嘅不過唔知有無jm有用後感分享下

男爵府

boolove2013 發表於 22-4-3 19:24
有會首選normal picotin > picotin touch > picotin cargo 咁~

boo jm嘅style我印象中係好lady,理解你依個preference 不過我就成日牛仔褲波鞋,反而normal/touch picotin暫時都無乜興趣

子爵府

sll1234 發表於 22-4-3 21:25
boo jm嘅style我印象中係好lady,理解你依個preference 不過我就成日牛仔褲波鞋,反而normal/touch ...

我都唔知自己咩風格因為最近睡衣褲同yoga pants係著最多

幻想著1234 JM孭 又好型好有味道咁 cargo係咪貴好多

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

自己鍾意就得啦
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

如果有 offer 又有岩色都會考慮
因為平帆布好似耐用啲又可以 care free d

如果冇記錯 picotin 呢一款好似叫 pockets bag?
如果有錯請指正

珍珠宮

sll1234 發表於 22-4-3 21:23
特別同型格係吸引嘅不過唔知有無jm有用後感分享下

我睇過小紅書review,
覺得個包好用又特別。
唯一可能要考量既就係佢既物料。

伯爵府

你要諗即係唔算真愛啦

洋房

boolove2013 發表於 22-4-3 19:24

Picotin cargo 唔係要大客先offer ? 好似好難有

男爵府

boolove2013 發表於 22-4-3 21:42
我都唔知自己咩風格因為最近睡衣褲同yoga pants係著最多

幻想著1234 JM孭 :l ...

我google揾到依段嘢,如果真又唔係貴好多

「在秋冬2021 Hermès秋冬系列中也推出了全新設計的Picotin Lock Pocket Bag, Hermès在袋身以帆布搭配皮革打造而成,並多設計了一大一小的收納袋,讓使用者更方便收納自己的物品。在手袋的設計上多加點巧思,讓它更加經典。HK$27,900」

男爵府

flyhigher 發表於 22-4-3 22:17
如果有 offer 又有岩色都會考慮
因為平帆布好似耐用啲又可以 care free d

長知識,birkin cargo太入腦,先入為主以為叫picotin cargo 見笑

男爵府

生命麵包 發表於 22-4-3 22:44
你要諗即係唔算真愛啦

包姐 問題係我未見過實物啊

男爵府

CarrieWu_FB 發表於 22-4-3 23:27
Picotin cargo 唔係要大客先offer ? 好似好難有

咁又真係唔清楚,我淨係肯定我唔係大客

首頁

尾頁

跳至