自由講場

跳至

首頁

尾頁

民房

旺角瓷磚黑店~羅馬建x公司

大家要小心,自行上網多check check

講大話
唔眨眼

-3/3買貨,收據寫到明12-14/3拎貨, 29號打去問有貨未,佢發爛渣話有貨就會打俾我,仲鬧翻我轉頭

(買嗰時話10零日有貨,到打去問就話唔關佢哋事,因為政府問題,搞到運輸有有延誤,之前試過兩個月都未有貨。

咁你明知有呢個問題就照直講啦,因為我急住要而佢又咁肯定話10零日有貨先買,如果唔係我買其他舖頭啦,啲款仲靚)

-拎貨嗰日,我當面同該店同事反映電話同事態度差,想搵返嗰個人了解,一開頭話佢放假,講多幾講,留晒電話等佢覆之後,突然發難,好串仲要冷笑咁講「佢冇係到做啦喎」

我火都嚟埋,繼續理論,之後原來喺電話鬧嗰個同事一直企喺隔離,仲要三個男人圍住我,鬧我係咪黎搞事

下?我買嘢,你哋呃我,仲要鬧我?

態度差

我只係以事論事,佢地

-罵我「潑婦」,罵我老公「鵪鶉」

-仲要影我哋相

-仲叫我唔好教佢點做嘢,點講嘢 - -

-一時又話放假,一時又話冇再係到做,一時

又突然企我隔離指住我嚟罵,仲要大大聲「我係講大話,咁點呀?」

-仲話「報警囉!搵消委會,海關囉!我哋唔驚喎」

利申:已同警察備案,因為佢哋有齊我同老公電話

水晶宮

Hellobabyshark 發表於 22-4-11 16:59
旺角瓷磚黑店~羅馬建x公司大家要小心,自行上網多check check

講大話

呢啲態度差嘅黑店,快啲執笠
自由太多會令世人失去平衡

大宅

Hellobabyshark 發表於 22-4-11 16:59
旺角瓷磚黑店~羅馬建x公司大家要小心,自行上網多check check

講大話
態度好差,知道貨期會遲點解唔早出聲

水晶宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章

但相信砵蘭街好多間都係同一老細, 我上次買係裝修師傅帶我去, 有鑊佢搞掂...

大宅

回覆樓主:

你真係睇下報埋消委會同海關,退番d錢,費事佢繼續玩野。

伯爵府

多謝報料

公爵府

回覆樓主:

果D舖頭全部都係家族或自己人做,你又天真咗D走去投訴,點投訴都冇用啦。

攞到貨就走人,返到屋企先上網唱衰佢。

男爵府

睛靈勳章

回覆樓主:

旺角龍蛇混雜,咁樣當面投訴,蝕章!你估佢地係萬0 莎莎 周大福 果d 咩 建材間店當然唔岩,但不要立危牆之下囉!

Haz-mama    發表於 22-4-11 19:26

珍珠宮

講大話

我最近屋企都裝修,去咗facebook有兩個裝修group,你去嗰度post呀,等其他人唔好受損失。同埋嗰度好多人会睇到。

複式洋房

回覆樓主:

公爵府

講大話

旺角吾係中環,係咁上下

首頁

尾頁

跳至