自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

我一家大小一直係bossini fans, 以前成日都買,特別小孩同男人。而家價錢同款式唔同咗,唔係好適合我哋。
都唔知去邊度買好?打算睇Baleno 同UNIQLO。不過我好懷念以前嘅bossini, 質地好,價錢親民。

呢度有冇bossini fans? 你哋而家繼續定轉咗會?

大宅

好耐冇去過bossini睇衫,如果係轉咗老細都好呀。一番新景象

子爵府

zxzx 發表於 22-4-12 05:48
我一家大小一直係bossini fans, 以前成日都買,特別小孩同男人。而家價錢同款式唔同咗,唔係好適合我哋。
...

可以睇吓GU

男爵府

轉左會,bossini運動系列料差左
加埋衫設計好老套

深水埗街邊都好過佢

男爵府

以前最鍾意買佢d 黑色休閒褲,七分、九分...全部都好著,而家搞到我都唔知去邊度買

Glau    發表於 22-4-12 09:41

公爵府

牛年勳章

...

U記、無印都好, GU質地麻麻

如果你要求唔高,平時著開圓領Tee等,可以去Aeon睇下,佢自家出品賣果個牌子衫都ok呀!親民價
至於我和我家,我們必定事奉耶和華。(書24:15)

禁止訪問

2024勳章 虎到金來勳章

大宅

...

我都覺得款式不同以前,不知道是否因易手李寧有關。
現在有時在baleno買。

大宅

回覆樓主:

我同 你一樣都係fans 但近幾年 啲衫質料好差 我已轉咗去買gu 或者h&m

伯爵府

回覆樓主:

去Baleno或者Giordano睇下

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

回覆樓主:

我係fans,但呢2年買少咗,上年買咗2條牛仔褲,冇以前咁,買衫買褲。

水晶宮

完全無印象自己喺bossini 買過衫
但baleno 就成日買比小朋友
我諗咗一輪先分到我買嘅係bossini 定baleno

男爵府

食得好勳章 開心吸收勳章 陪月勳章

Carol999 發表於 22-4-12 08:15
U記、無印都好, GU質地麻麻

如果你要求唔高,平時著開圓領Tee等,可以去Aeon睇下,佢自家出品賣果個牌子 ...

我也是Aeon 的fans ,佢啲質地真係唔差,不過我就等特價先買,性價比高啲

男爵府

經過見今年開始d款唔同哂feel

侯爵府

開心吸收勳章

我好鍾意牛仔褲同番工褲, cutting 好過 U, 質地好過 G.仲有內衣, 睡衣, 係全棉. 不過宜家吾同晒了

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

opclk99 發表於 22-4-12 08:29
依度有d人好富貴,
話bossini 賓賓著架。
在下全家一係bossini 一係UNIQLO... ...

你去下潮流版
人地揮一揮手,已貴過我全身

opclk99    發表於 22-4-12 15:38
不要從別人的嘴裡去認識我

男爵府

pig-mum 發表於 22-4-12 08:30
我同 你一樣都係fans 但近幾年 啲衫質料好差 我已轉咗去買gu 或者h&m
早3年買件運動衫
1年都唔洗就發臭,係衫質地個種臭

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

依家d款唔得,所以就算料靚都無用,同d店太細間,唔好行

珊瑚宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

依度有d人好富貴,

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

依度有d人好富貴,

咩人都有,不過咁之前幾次經過荃灣荃錦中心,南豐附近,佐丹奴同bossini唔知點解,係特別多外傭睇衫,有無買就唔知,同依兩個場好似散貨場咁,同其他分店有d唔同,唔知佢地係咪寄番去家鄉,同埋紅十字會個位,好多外傭同快遞係咪包裝

opclk99    發表於 22-4-12 15:39

首頁

尾頁

跳至