自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

牛年勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

在下載總管開文件時開唔到,扲入文件,出現以下畫面,如何解決?

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

printer係米家?

伯爵府

小倩 發表於 22-4-29 13:21
printer係米家?

我冇裝任可printer, 平時一扲就會開到文件,e就係咁,開唔到

瑪瑙宮

minniemouse131 發表於 22-4-29 13:29
我冇裝任可printer, 平時一扲就會開到文件,e就係咁,開唔到

开什么文件

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

minniemouse131 發表於 22-4-29 13:29

長按個file揀用咩app開得唔得?
類似咁

伯爵府

小倩 發表於 22-4-29 13:37
類似咁

得喇,唔該晒 BK JM 果然勁

王國長老

minniemouse131 發表於 22-4-29 13:58
得喇,唔該晒 BK JM 果然勁

不客氣

翡翠宮

小倩 發表於 22-4-29 13:37
類似咁

仲未放棄三鍵操作?建議您同樓主改用「手勢導覽」,好用好多!

設定→系統和更新→系統導覽方式

王國長老

lyh80115 發表於 22-4-29 21:27
仲未放棄三鍵操作?建議您同樓主改用「手勢導覽」,好用好多!

設定→系統和更新→系統導覽方式

我知呀,呢個真係用唔慣

大宅

牛年勳章

小倩 發表於 22-4-29 22:19
我知呀,呢個真係用唔慣

我都係,用左幾日,都係轉返之前的setting

翡翠宮

小倩 發表於 22-4-29 22:19
我知呀,呢個真係用唔慣

堅持多幾日就慣!返回功能已經贏晒喎,兩邊都得,唔洗老遠伸到左下角或右下角。

佢有四招,其中呢招底邊一掃切換apps,熟習咗又係超好用,特快去番之前用緊個app。

首頁

尾頁

跳至