想生BB

跳至

首頁

尾頁

洋房

大家好 我是新會員,我在今年年頭計劃生小朋友時,發現內體一直感染hpv,立即做左LEEP,先生擔心我會傳染小朋友,叫我等多兩年,看看會否消失,但我想今年有開始有小朋友,請問我各位師姐 覺得是否找專業醫生有hpv是否可以生小朋友或是唔應該有,有沒有有經驗呢方便醫生介紹,因為本人好迷人同唔開心喔(emoji)

男爵府

2024年龍年勳章

Ellapang102 發表於 22-6-2 19:30
大家好 我是新會員,我在今年年頭計劃生小朋友時,發現內體一直感染hpv,立即做左LEEP,先生擔心我會傳染小朋 ...

我朋友之前感染過hpv (椰菜花)佢後尾做左手術,做完隔左兩三年佢都成功生左女女啦,佢女女都三歲幾啦 無事

洋房

YYChannn 發表於 22-6-3 00:14
我朋友之前感染過hpv (椰菜花)佢後尾做左手術,做完隔左兩三年佢都成功生左女女啦,佢女女都三歲幾啦 無 ...

多謝你回覆

別墅

Ellapang102 發表於 22-6-2 19:30
大家好 我是新會員,我在今年年頭計劃生小朋友時,發現內體一直感染hpv,立即做左LEEP,先生擔心我會傳染小朋 ...

我未有小朋友前,做抹片檢查,發現有子宮頸細胞癌前病變,同hpv病毒,醫生話唔影響懷孕,之後冇諗到做手術,隔左幾個月我就bingo左,生完做產後檢查,再做抹片,冇哂子宮頸細胞癌前病變同hpv病毒,再隔半年後再做抹片檢查,都係一切正常

所以唔好咁擔心

洋房

cphyvonne 發表於 22-6-6 23:06
我未有小朋友前,做抹片檢查,發現有子宮頸細胞癌前病變,同hpv病毒,醫生話唔影響懷孕,之後冇諗到做手術 ...

感謝你喔 好開心你的分享 好像打左針強心針咁,請問一下 如果你的先生 有冇打hpv針喔

別墅

Ellapang102 發表於 22-6-7 19:46
感謝你喔 好開心你的分享 好像打左針強心針咁,請問一下 如果你的先生 有冇打hpv針喔
...

我地兩個都無打過

首頁

尾頁

跳至