夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
發現老公去夜總會
佢地成班人去玩
佢話無叫女仔陪,只係唱歌同飲酒
應唔應該信?
我大緊肚,好崩潰

複式洋房

lulu1420 發表於 22-6-22 13:44
發現老公去夜總會
佢地成班人去玩

呢個世代仲有夜總會?(emoji)

寶石宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 2022勳章 2021勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

ss921 發表於 22-6-22 13:57

去佐敦/尖咀睇下
不要從別人的嘴裡去認識我

寶石宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 2022勳章 2021勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

發現老公去夜總會
佢地成班人去玩

同朋友定係生意上嘅人去

不要從別人的嘴裡去認識我

洋房

發現老公去夜總會
佢地成班人去玩
曾經嘅經歷呢一刻同你一樣好多疑問,我覺得嘅然你問咗而佢又話無,只可選擇相信,同時對佢講淸楚後果,因為我淸楚自己,糾纏係事實真相對我而言無解決到我地之間問題,所以我選擇逃避對方的大話,亦逃避可原願佢只是一次兩次以後會改呢啲對話!但我正經歷中,自己也吾知可以點放底,亦無資格
只是想著自己希望有人回應就係小小空間比自己傾訢,所以希望有人比到更多回應

la_source    發表於 6 天前

大宅

回覆 Petkiki 的帖子

好難受,因為我唔止發現一次
今次係第2次.
上一次我扮唔知,我今次忍唔住問佢
我大住個肚,只係識喊...好傷心

子爵府

2022勳章 牛年勳章 2021勳章

樓主舊文,已有一小孩。唔止一次夜總會,對上一次幾時?另肚子多少個月?月份細既專心安胎,月份大既專心生仔,生完先算。
經濟可以獨立嗎?
請勿轉載。搬字過紙不是記者的工作,未經同意, 即屬抄襲。

大宅

回覆 kwhkwh 的帖子

第一次係大半年前,
我現在就快生得!
經濟不算可獨立,我住緊佢地方
我每月幫佢供緊某D款

伯爵府

虎到金來勳章 2021勳章

回覆樓主:

只係唱歌同飲酒,去酒吧都得啦。
夜總會唔駛錢咩?

翡翠宮

虎到金來勳章 2022勳章 牛年勳章 2021勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

發現老公去夜總會
佢地成班人去玩
你咪上火先會影響你BB,有時候人在江湖都要群體

大宅

飲酒唱k 去karaoke 都得啦
夜總會會無女嘅咩?
不過有女都可以齋坐齋飲酒唱歌嘅。。。

大宅

發現老公去夜總會
佢地成班人去玩

我估你c6 平日對你應該ok, 唔係你點會咁失望同傷心, 我覺得你揾朋友/家人傾計先, 放鬆下心情, 最重要係身體, 當你平服左心情, 再慢慢諗點做

複式洋房

現在你只能夠先安心生BB。。

侯爵府

2021勳章

lulu1420 發表於 22-6-22 16:36
回覆 kwhkwh 的帖子

第一次係大半年前,

"幫佢供緊某D款"

可唔可以唔好幫佢? 妳依家同之後會好需要錢

唔好喊,傷害自己身體同精神又對佢無損失

佢自己有手有腳,佢要呃妳,係都要去,妳有咩可以做?? 妳養好胎、照顧好自己身體同小朋友,當住佢係ATM先......全部都靠佢,妳信唔信佢好重要咩? 佢就算係咁滾女,可以做D咩?? 有錢就攞錢住,生左休養下先再打算........

大宅

kaman06 發表於 22-6-22 18:41
我估你c6 平日對你應該ok, 唔係你點會咁失望同傷心, 我覺得你揾朋友/家人傾計先, 放鬆下心情, 最重要 ...

我唔敢同家人或朋友講,唔想佢哋擔心我。
唉,原本我覺我自己個屋企好美好。
唔係有錢,但起碼一齊捱得開心
但而家好似咩都無晒

大宅

茶類愛好者 發表於 22-6-22 18:50
"幫佢供緊某D款"

用我名貸款,所以我每個月都還緊錢
佢唔係個個月都有比家用我
有錢比,佢無錢我都會比返佢

大宅

ss921 發表於 22-6-22 13:57

原來真係會有人以為香港淨係得一間叫【大富豪】嘅夜總會

複式洋房

lulu1420 發表於 22-6-22 20:43

咁有咩使費係佢負責?租金?

子爵府

2022勳章 牛年勳章 2021勳章

傻女, 你還錢?!
叫佢上繳全部收入, 你再發0用啦.
保護自己, 5好再生。
錢財要keep 好!

茶類愛好者    發表於 6 天前
請勿轉載。搬字過紙不是記者的工作,未經同意, 即屬抄襲。

侯爵府

2021勳章

用妳名貸款?!

唔好呀!! 千祈千祈唔好幫男人還錢呀!! 貼錢養男人都唔好呀!!!

男女嘅心態好唔同,JM妳係咪仲好後生,8、90後?? 人生經驗尚淺? 唔好以為同男人捱,對方會感動,會更珍惜妳,唔會架! (女人會感動會更依戀,但男人唔會)上個年代見太多女人係男人未發圍時一齊捱,捱到殘,最後變女工具人 (有無名份都一樣),D收穫益左其他女人 (所以00、10後女仔變精左好多)

D男人未發圍時要老婆一齊捱,但又因心理不平衡要係聲色場所搵男性尊嚴,係D風塵女子身上搵優越感同存在感! 但現實生活又要靠妳呢個老婆負擔開支、還錢.....所以佢更加會搵D比妳低嘅女人( 酒家女、叫G、砲友免費G) 搵男性尊嚴

唔好再還錢啦,D錢留俾自己,保重身體

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊