潮流時尚

跳至
[手袋] 甜品袋

首頁

尾頁

大宅

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
想問下各位JM意見, 甜品袋應該出LINDY 26定Roulis 19好? 我已經有一個P18, Mini Lindy & B25 .

侯爵府

2021勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

roulis19

男爵府

回覆 Monibaby 的帖子

好難答,睇吓你平時有咩use case?

大宅

2021勳章

Lindy 26都算甜品袋

別墅

Superwomia 發表於 22-6-22 15:43
Lindy 26都算甜品袋

算呀 我SA都有問我

wcpcelia    發表於 3 天前

男爵府

I vote for L26

男爵府

你已有MINI LINDY, 好似出ROULIS好D..

大宅

回覆 hello_Yandiga 的帖子

我都係咁諗, 不過見有JM講LINDY同MINI LINDY唔同用法

珍珠宮

2021可愛聖誕B勳章 2022勳章 減齡達人勳章 2021勳章

Roulis 19

男爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 開心吸收勳章

Vote for mini roulis

子爵府

2021勳章

兩個袋分別係乜野顏色先

子爵府

Monibaby 發表於 22-6-22 13:58
想問下各位JM意見, 甜品袋應該出LINDY 26定Roulis 19好? 我已經有一個P18, Mini Lindy & B25 . ...

如果遲d會出C19
我會揀L26

瑪瑙宮

虎到金來勳章 2022勳章 2021勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
roulis19

大宅

2021勳章

Monibaby 發表於 22-6-22 13:58
想問下各位JM意見, 甜品袋應該出LINDY 26定Roulis 19好? 我已經有一個P18, Mini Lindy & B25 . ...

Vote for Lindy 26

大宅

生命麵包 發表於 22-6-22 18:59
兩個袋分別係乜野顏色先

未呀!SA話最近d色唔靚

大宅

2021勳章

回覆 紫琉璃 的帖子

想請教下你make up products ,銀包,首飾係咪都唔算配貨野

別墅

Superwomia 發表於 22-6-23 16:02
回覆 紫琉璃 的帖子

想請教下你make up products ,銀包,首飾係咪都唔算配貨野 ...

我都係小薯咋
我SA有提過銀包唔算,Kelly belt佢又計,其他都計

wcpcelia    發表於 3 天前

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊