夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

洋房

我老婆呢排神神秘秘 ,成日收埋個電話, 呢排好鬼鼠咁whatsapp,

la_source    發表於 22-7-5 12:41

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

a7788 發表於 22-7-5 11:16
我老婆呢排神神秘秘 ,成日收埋個電話, 呢排好鬼鼠咁whatsapp,
你同佢講......你最近認識左個異性,佢對你好好睇下佢反應,勿太出手話佢

洋房

我老婆好憎我外母, 因為外母以前有第三者, 估唔到佢都係咁,16年婚姻真係撳不堪一擊,

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

a7788 發表於 22-7-5 13:12
我老婆好憎我外母, 因為外母以前有第三者, 估唔到佢都係咁,16年婚姻真係撳不堪一擊, ...

收埋電話
可能有同人傾計
未必有出軌

有冇小朋友

不要從別人的嘴裡去認識我

珍珠宮

資料不足,未能評論

洋房

以前叉電周圍放, 依家叉電放喺枕頭底, 個仔15歲, 40歲200磅女人有男人要嗎? 現在阿仔考緊試,唔想嘈住伯影響佢,唉, 其實暖男係咪真係冇人要

Winnie9988    發表於 22-7-9 15:25
茶類愛好者    發表於 22-7-6 13:01

子爵府

回覆 a7788 的帖子

你係有實質證據定係自己認為佢有第三者?

你講嗰啲都不足以證明,難以評論

子爵府

畀面勳章

回覆樓主:

有冇刻意打扮定對你態度點?!你行埋去有冇推開你或唔比你錫等。呢d都係明顯訊號。

大宅

a7788 發表於 22-7-5 15:51
以前叉電周圍放, 依家叉電放喺枕頭底, 個仔15歲, 40歲200磅女人有男人要嗎? 現在阿仔考緊試,唔想嘈住 ...

都唔一定,要多啲 具體資料

男爵府

以前叉電周圍放, 依家叉電放喺枕頭底, 個仔15歲, 40歲200磅女人有男人要嗎? 現在阿仔考緊試,唔想嘈住 ...

你係唔係男人黎, 見到c9鬼鬼鼠鼠咁, 你都唔敢上去問清楚, 其實咁代表左咩? 出唔出軌就唔知, 關係差就200%肯定, 差到懷疑對方, 係男人就勇敢同c9 講清楚, 講之前請你諗下你地關係點會變咁差?

男爵府

2024年龍年勳章

回覆樓主:

會唔會比人網騙,睇住d戶口

侯爵府

可能係交友app識到,未真正見面,如你所講200磅….

侯爵府

愛一個人年齡身形不是問題,你言語間咁嫌棄老婆

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

可能就係你呢句,自己講話要專重人一下,唔覺得你係暖男,相信你都幾大男人主義

珍珠宮

自稱」暖男真係唔係咁想要........

別墅

你哋關係好唔好?
不過你都唔好踩你老婆,年紀同體重不是問題,都會有人中意既。
我老公夠冇錢冇樣冇學歷又有肚腩都會有人中意啦。
搵到證據先,開頭我都係搵到證據先篤爆佢。

洋房

她承認有玩情慾短訊 ,沒有約出來相見,唉, 現在想搵婚姻輔導 ,但她的電話一有訊息我個人就好似好緊張

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

a7788 發表於 22-7-8 18:54
她承認有玩情慾短訊 ,沒有約出來相見,唉, 現在想搵婚姻輔導 ,但她的電話一有訊息我個人就好似好緊張 ...

佢有承認
又肯接受婚姻輔導
咁咪好

大家坦白面對同改善
不要從別人的嘴裡去認識我

大宅

a7788 發表於 22-7-5 11:16

小心網騙

男爵府

a7788 發表於 22-7-8 18:54
她承認有玩情慾短訊 ,沒有約出來相見,唉, 現在想搵婚姻輔導 ,但她的電話一有訊息我個人就好似好緊張 ...

佢肯去見婚輔, 最少想挽救, 你就同同佢去, 唔好疑神疑鬼,其實好多時做做下, 你都知有無機會一齊, 定離婚, 如果佢真係要走, 你都阻唔到

首頁

尾頁

跳至