自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 笑得好勳章

近日一間國際星級酒店開幕,邀請Coffee與囝囝彥彥去Staycation,少不免在無邊際泳池享受陽光,穿上墨綠色比堅尼泳衣的Coffee大曬完美腹肌非常誘人。

但有一位網友冷冷留言:「圖5 P得你的左腰扭曲了。」惹來Coffee親自回覆,更拍片回應:「我沒有P我的腰喔!只是擺比較S型的姿勢!剛剛在story拍了一個示範短片給你看,去看看吧!我想應該是天天著腰封加運動的成效吧。」

親身示範回應無P圖,卻被此網友串:「我只寫了幾個字,你就回了一大堆論文,你把別人的話看得過重了。」Coffee反擊自己並非不接受負評:「我沒有不接受呢,但你這個不是一個問題而是一個指控呀,如果你的留言是:圖5 怎麼腰線這樣的?是P圖了嗎? 那我會簡單回覆:沒有呀只是擺了比較S形的姿勢。 但你是確認了我p了我的腰,那我身為一個教別人減肥做運動的怎能沒有反應呀,當然要馬上拍視頻給你看澄清一下呀,如果我不回應你,應該很多人以為我真的P圖了吧?這樣不是對我很不公平嗎?就是因為我是公眾人物需要接受好的評論和負面評論~就等於我要接受不是事實的陳述嗎?這樣又對我公平嗎?」

其後Coffee再於限時動態回應:「公眾人物不代表要接受所有不實的指控,我也是有權利為自己澄清的。如果是我的行為令到大家有負面的評論,我絕對會接受並解釋。但如果是不實的事實和指控,我一定會為自己澄清。要不然只會讓更多人誤會自己吧?這是我在娛樂圈學會的事情,然後最重要的是自己澄清後心情也好多了。不是自己心情愉快才是最重要的嗎?最令我感到不公平是將我一直付出汗水努力運動的結果說成了P圖,相信誰也會跟我一樣爭取公道吧?」

yeung_ma    發表於 22-7-22 12:39
la_source    發表於 22-7-22 11:09

侯爵府

而家啲人都幾妙
自己講就得, 人哋反駁就唔得, 寫得長啲都有罪, 唔好咁大怨氣啦

珍珠宮

有腹肌有說服力,唔似p

公爵府

2024年龍年勳章

大聲公 發表於 22-7-22 11:01
近日一間國際星級酒店開幕,邀請Coffee與囝囝彥彥去Staycation,少不免在無邊際泳池享受陽光,穿上墨綠色比 ...

有睇佢d片同ig,其實佢唔需要p,可能果位網民唔抵得

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

佢咁大運動量,相信佢無需要P圖

子爵府

腹肌無得呃人,唔似P圖

水晶宮

2024年龍年勳章 2018母親節勳章

見過真人本身都係高瘦底,再操吓變筋肉人都唔奇

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 笑得好勳章

naicha 發表於 22-7-22 11:04
而家啲人都幾妙
自己講就得, 人哋反駁就唔得, 寫得長啲都有罪, 唔好咁大怨氣啦 ...

就係囉

伯爵府

好多酸民真係會唔抵得㗎,講真,佢日日都做運動做瑜伽,有S腰有幾奇?我都唔信佢要P圖嘅

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

唔似有P

大宅

回覆樓主:

就咁睇都覺得好自然喎

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 夏天玩到顛 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

有睇開佢D 片, 唔係P圖, 總有酸民唔底得,又要話人P圖

珍珠宮

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

回覆樓主:

應該係第5幅圖因為肋骨起角,不過我覺得係佢瘦得滯同縮肚先係咁,唔係p

子爵府

大聲公 發表於 22-7-22 11:01
近日一間國際星級酒店開幕,邀請Coffee與囝囝彥彥去Staycation,少不免在無邊際泳池享受陽光,穿上墨綠色比 ...

佢殘廁單野有冇澄清過

子爵府

我反而幾欣賞佢,吾怕得罪人而反擊

子爵府

winnielong 發表於 22-7-22 11:31
佢殘廁單野有冇澄清過

有, gathering

子爵府

接線生 發表於 22-7-22 11:36
有, gathering

水晶宮

佢鬧留言者「人無恥便無敵」,又好似激烈咗少少。後生女好火。

珍珠宮

回覆樓主:

coffee唔駛p, 睇佢片都知係堅料

首頁

尾頁

跳至