懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

洋房

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
去完BB展,勁多人,喺去會展果條天橋已經好多野拎,入到展場裡面又拎左好多野,自己又買左勁多,又整左首歌比阿女,收獲唔錯

大宅

cara22 發表於 22-8-5 14:25
去完BB展,勁多人,喺去會展果條天橋已經好多野拎,入到展場裡面又拎左好多野,自己又買左勁多,又整左首歌 ...

你就好啦 我未打第三針 無得去呀

別墅

有咩抵買?

洋房

有無咩免費野拎呀

洋房

回覆 profpstephen 的帖子

好多呀,登記完就有,余仁x送珍珠末,奶粉送環保袋同sample,美贊X最多,環保袋+口水堅+U型枕+滴露濕紙巾+沐浴露同coupon,剩係去佢果度都拎左一袋野走

洋房

回覆 Aherm 的帖子

買左BB搖搖車平過出面幾舊水,去美贊x booth買左奶粉,$30蚊有罐細A+智睿奶粉, 同埋買左啲糊仔同紫菜

民房

入場耐唔耐呀?落雨猶豫緊去唔去

洋房

回覆 Wululu 的帖子

我十一點去直入唔洗排

洋房

回覆 YYChannn 的帖子

搵朋友仔幫手得唔得呀我有啲野都係幫親朋戚友

洋房

成袋都係美贊X啲野

民房

回覆 cara22 的帖子

真係好多野攞,係咪排好耐?

洋房

絛隊都幾長,但係比想像中快,排10幾分鐘就到, 排緊果陣個staff叫我填定D入會資料, 到時去到reception show 返就快D, 佢個booth仲可以整歌仔,幾得意

洋房

整咩歌呀?你高歌一曲呀?

洋房

無得送貨?

洋房

回覆 laviniaching 的帖子

唔係呀,佢個野可以入一句句子,然後將句句子變左做旋律,可以output返出黎做鈴聲

洋房

回覆 tracyso1304 的帖子

我剩係入會同用$30買左罐400G粉, 無問可唔可以送貨,買多D野可能可以…?

洋房

我剛剛去左,見到了

洋房

回覆 cara22 的帖子

咁又幾得意喎~點玩咖

洋房

我都唔太曉咖~~都係staff幫我,我入左句 “mama loves you”, 用黎做鈴聲我覺得都幾warm咖(自我陶醉中)

洋房

唔係太明,不過唔該你先,我有時間去再自己問問

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊