自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

你會不會明知朋友有這款袋都照買又唔介意同佢出街時一齊用(唔係約定大家買姊妹裝閨密裝呢類)

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

唔介意呀

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

可能會買唔同色如有的話,
自己唔介意但唔知對方介唔介意
不過有牌子既包包好多時都係周街撞,一式一樣

珍珠宮

回覆樓主:

所有衫褲鞋襪袋都盡量唔好,longchamp嗰啲大路款就無計

侯爵府

咁啱買咗同一個又一齊攞出街撞咗, 笑一笑算, 冇咩所謂, 但以後見佢唔會帶呢個袋

大宅

剛一起出來,見到個袋一樣,但吾同颜色,大家好開心話好眼光

子爵府

唔會特登避忌, 如果自己好鍾意會照買..

伯爵府

係街好多女性都拎住名牌C字頭手袋
闊太個個拎H字頭手袋,個個款都一樣
我諗而家好多女人都唔介意同人撞款

珍珠宮

如果真係閨蜜,我又冇所謂喎

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

唔介意
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

回覆樓主:

有一個朋友,完全唔 mind. 一齊買,先後買,佢跟我我跟佢,咁啱買埋一樣都 ok. 我地由大學開始,買不知名布袋到而家 H/ cc 都有一樣嘅,仲會專登約埋一齊孭同款。一樣嘅衫都有

侯爵府

回覆樓主:

唔介意,我鍾意孖公仔feel

水晶宮

我就唔介意
但我女好介意,佢哋朋友圈同事圈都係2X歳後生女,鍾意嘅牌子又叫負擔到嘅大約都係嗰啲,成日討論完就鬥快買,之後就唔會有人一樣
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

大宅

2024勳章 2021可愛聖誕B勳章

fghjkl 發表於 22-8-19 10:32
你會不會明知朋友有這款袋都照買又唔介意同佢出街時一齊用(唔係約定大家買姊妹裝閨密裝呢類)
...

唔介意

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章

回覆樓主:

唔會人地用緊我又走去買

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

fghjkl 發表於 22-8-19 10:32
...

如果一早知佢買左就唔會

但試過我同好朋友撞波鞋
我即刻話我地好有taste
不要從別人的嘴裡去認識我

男爵府

唔介意
覺得大家都咁有taste

公爵府

好媽媽勳章

有好嘢大家互相介紹姐

男爵府

又唔係用我嘅錢買,冇所謂。試過有個同事買咗隻錶,其他同事話都想買。佢話人哋黑心。 我見議佢整個牌子買咗佢。咁就可以獨一無二。點解可以咁霸道,你用人地就唔用得

子爵府

回覆 fghjkl 的帖子

介意

首頁

尾頁

跳至