潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

洋房

昨天買了CHANEL袋,回家發現又不太喜歡,是否可以換貨?
可以換多一件貨嗎? 例如WOC + WALLET ?

謝謝

大宅

maggiefamily 發表於 22-8-24 19:36
昨天買了CHANEL袋,回家發現又不太喜歡,是否可以換貨?
可以換多一件貨嗎? 例如WOC + WALLET ?

可以

洋房

回覆 Princess999 的帖子

謝謝,請問需要事先打電話聯絡,話比佢地知想換貨嗎?

子爵府

14日內可以
建議直接落shop睇有咩岩換

洋房

回覆 Fishbbmama 的帖子

謝謝

洋房

因為必須要係14日內換到,但昨日我是WALK IN 入店,但星期六日要預約入唔到。怎樣可以沒有相熟SA下都可以於來緊的周末進入店舖換貨?

大宅

maggiefamily 發表於 22-8-24 19:59
因為必須要係14日內換到,但昨日我是WALK IN 入店,但星期六日要預約入唔到。怎樣可以沒有相熟SA下都可以於 ...

開門個陣去排通常都入到 好奇買左咩款想換?

男爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 MommyPanel勳章

星期六日的話就試下開門前排隊。平日朝早去會更好,冇咁多人SA會易放d比較好嘅款俾你換。

洋房

回覆 Stephanie332 的帖子

22B Chanel 愛心鏈袋(黑色)

買個時好鍾意架,容量都唔錯。但返到屋企,試下加埋銀包和電話已經好重。然後發現行走個時,啲愛心會噹噹噹咁響。啲愛心係無得拆走的,覺得之後係咁,每次都會會用唔長,或者好耐都唔拿出來用一次。

都成幾萬蚊買個袋,而且是第一次買chanel袋,想可以用的次數多啲。 最想要mini square或者呢個愛心款唔要愛心的 (唔知叫咩名)。頭先睇過woc ,但又好似容量太細。

洋房

回覆 qqyanyan 的帖子

我都想,不過日頭要返工。得返放左工,或者周末先至去到

洋房

回覆 maggiefamily 的帖子

買佢個刻係無咁覺得重,仲要聽唔到噹噹響,返到屋企就發現了。
我都覺得好可惜,如果唔係啲愛心,其實個袋好靚。

大宅

maggiefamily 發表於 22-8-24 21:00

買佢個刻係無咁覺得重,仲要聽唔到噹噹響,返到屋企就發現了。

我都有 開頭都唔中意 但我前日出街拎左出街 又冇想像中咁差 學你咁講 其實容量係好okd心心我又接受到喔不過你唔中意d心心可以用夾拆咗佢吖 mini square 係好難買到架

洋房

我而家都十五十六緊,真係好靚,要換款又未必換得更好。

不過拆左啲心,將來個袋有咩問題,就會唔包維修了。
你有冇覺得個袋噹噹聲有啲吵?

大宅

maggiefamily 發表於 22-8-24 21:43

我而家都十五十六緊,真係好靚,要換款又未必換得更好。

係屋企係明顯d 但老實講 出到街又唔係好覺 可能街始終有聲 冇咁明顯 你照拎去換 冇岩款咪唔換 當比多個機會自己

洋房

同意容量真係好ok。銀包、電話、鎖匙包、tissue全部放得落,我啱啱睇左woc youtube review,容量心想像細細好多,而mini cf 和mini square又好難買

洋房

你會唔會覺得好重?

大宅

maggiefamily 發表於 22-8-24 21:48

同意容量真係好ok。銀包、電話、鎖匙包、tissue全部放得落,我啱啱睇 ...

如果只係換woc 我就唔建議 因為佢始終唔係一個袋 咁比我會要心心袋多啲

大宅

maggiefamily 發表於 22-8-24 21:49

你會唔會覺得好重?

係有小小 著有䄂衫好啲 唔會壓到痛

洋房

今天打左電話問,個袋必須要係9月5日前換左佢,否則就無機會。

佢話mini square 和mini cf都沒有貨,尤其想要的是黑色。請問舖頭通常會出現什麼貨 是黑色,而又不是容量太細和重呢?

洋房

真係有可能最後換唔到貨,只能怪自己無諗清楚,太過衝動了。

首頁

尾頁

跳至