潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

別墅

今日超好彩,喺利園見到Chanel CC珍珠字母耳環同黑金牛皮卡片套,即刻買咗!今日都有好多貨諗住分享圖片,但係上載唔到

大宅

gigi_1234 發表於 22-8-26 20:29
今日超好彩,喺利園見到Chanel CC珍珠字母耳環同黑金牛皮卡片套,即刻買咗!今日都有好多貨諗住分 ...

恭喜請問見唔見到cf mini handle?

別墅

回覆 Stephanie332 的帖子

Cf mini handle見唔到不過見到另一款22b五個心心扣手袋,另外都見到一個金球。不過隻顏色好奇怪,好多唔同色拼埋一齊

男爵府

2023勳章 虎到金來勳章 最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

好想睇相

別墅

回覆 活C人 的帖子

幾次都想upload相片,但係唔知點解唔成功嗰對超靚,上面有珍珠,下面就有不對稱嘅字,左cha右nel! 不過好貴 $6700

子爵府

gigi_1234 發表於 22-8-27 21:22
回覆 活C人 的帖子

幾次都想upload相片,但係唔知點解唔成功嗰對超靚,上面有珍珠,下面就有不對稱 ...

呢對?
attach1/tmp/phpvAXvKk

寶石宮

2023年兔年勳章 2023勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

恭喜

別墅

回覆 Fishbbmama 的帖子

係呀~!個sales話係classic款

男爵府

2023勳章 虎到金來勳章 最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

gigi_1234 發表於 22-8-28 08:25
回覆 Fishbbmama 的帖子

係呀~!個sales話係classic款

呢個款可以當2款耳環戴,可以只戴上面

別墅

回覆 活C人 的帖子

係呀~所以買咗真係超級超級靚

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊