在職全職

跳至

首頁

尾頁

男爵府

減齡達人勳章

想問有人知道物理治療助理和職業治療助理的需求邊隻需求大D容易搵兼職嗎?
諗緊讀邊隻好? 我見醫學會和紅十字會二隻都有課程
終於成功驗證及開通咗親子王國會員身份啦! 好開心

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

lilian.chim 發表於 22-9-18 17:40
想問有人知道物理治療助理和職業治療助理的需求邊隻需求大D容易搵兼職嗎?
諗緊讀邊隻好? 我見醫學會和紅十 ...

如果只係物理治療助理既證書好難搵到工

男爵府

減齡達人勳章

回覆 pomanlife 的帖子

兼職都無巿場對嗎?

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

lilian.chim 發表於 22-9-19 10:22
回覆 pomanlife 的帖子

兼職都無巿場對嗎?

有既,冇經歷人哋未必請

男爵府

減齡達人勳章

pomanlife 發表於 22-9-19 21:30
有既,冇經歷人哋未必請

好嘅!有就得啦!經驗慢慢累積

男爵府

減齡達人勳章

資料更新/補充: 除咗ERB既全日制課程外, 另外紅十字會和醫護學會都有自費的晚間/周日兼讀課程.

紅十字會
物理治療助理課程: $2200
職業治療助理課程: $3500

醫護學會
物理治療助理課程: $3900(已含行政費$100)
職業治療助理課程: $3900(已含行政費$100)

男爵府

減齡達人勳章

我報咗紅十字會既職業治療助理課程啦! 11月開課, 都在星期日開課, 暫時好似總有位, 大家有興趣的自行search啦!

男爵府

老人院需要

男爵府

減齡達人勳章

回覆 irisf 的帖子

好,我估都係得呢D類別,我讀完再上來update吓搵工體驗啦!

別墅

lilian.chim 發表於 22-10-3 10:55
回覆 irisf 的帖子

好,我估都係得呢D類別,我讀完再上來update吓搵工體驗啦!

hello,想問下容易搵工嗎?

男爵府

減齡達人勳章

回覆 littlemaco 的帖子

啊! 讀緊,未讀完,暫時無嘢update

大宅

lilian.chim 發表於 22-11-24 10:42
回覆 littlemaco 的帖子

啊! 讀緊,未讀完,暫時無嘢update

請問現時易搵工嗎?

首頁

尾頁

跳至