夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

洋房

我老公出咗軌

20150618bb    發表於 22-9-24 12:22

子爵府

講出嚟舒服D

複式洋房

你點發現?

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

咁你打算點?

請勿轉載。搬字過紙不是記者的工作,未經同意, 即屬抄襲。

複式洋房

快做體檢

茶類愛好者    發表於 22-9-24 02:12

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

silverwood 發表於 22-9-23 23:58
快做體檢
性病?

複式洋房

20150618bb 發表於 22-9-24 12:23
性病?
當然吧

20150618bb    發表於 22-9-24 12:35

男爵府

我老公前日都有行動去出軌,但唔成功。
我同佢因為好多問題解決唔到,所以拒絕同佢愛愛左差唔多一年,唔知點解我有預感呢一日會遲早黎,所以我竟然冇激動到想殺死佢!
可能我老爺同叔仔都係出軌既人,加上有朋友都試過,所以我都諗,係咪真係大部分男人都精蟲上腦
我有小朋友,我暫時唔會走住,不過我覺得已經冇可能番番以前,或者我係等緊一個走既機會

茶類愛好者    發表於 22-9-24 23:51

珍珠宮

udonchu 發表於 22-9-24 21:45
我同佢因為好多問題解決唔到,所以拒絕同佢愛愛左差唔多一年,唔知 ...

老爺同叔仔都係出軌既人.........

家風不正! 一開始已經唔會選擇咁嘅屋企出黎嘅男人..........

好奇一問,點解JM會選擇佢???

男爵府

茶類愛好者 發表於 22-9-24 23:54
老爺同叔仔都係出軌既人.........

家風不正! 一開始已經唔會選擇咁嘅屋企出黎嘅男人.......... ...

當然唔係結婚前知喇,叔仔亦係我結婚之後先發生。
本身我同老公感情非常好,每日最少傾2-3個鐘電話,出街一定拖實,係生左第2個小朋友之後開始爭執不斷,慢慢我地疏遠,我拒絕佢,再到嘈過離婚,由我嫁俾佢,到生第二個之前,我真係覺得無我地會永遠幸福落去,只不過人真係會變,佢變得自私無賴,我就更加忍唔到成日家嘈屋閉,最後走上呢條不歸路

大宅

我同佢因為好多問題解決唔到,所以拒絕同佢愛愛左差唔多一年,唔知 ...

點樣 "有行動去出軌,但唔成功"

男爵府

honeyyuki-2021 發表於 22-9-25 01:50
點樣 "有行動去出軌,但唔成功"

例如想去按邪骨,可以係被發現電話對話紀錄而出發唔到,我老公唔係,佢第一次唔識去搵邪骨而出事,詳細就唔方便講

男爵府

udonchu 發表於 22-9-25 08:33
例如想去按邪骨,可以係被發現電話對話紀錄而出發唔到,我老公唔係,佢第一次唔識去搵邪骨而出事,詳細就 ...

邪骨都唔識去都算乖仔喇,你又唔俾人,男人係有久唔久射精既需要喎

伯爵府

udonchu 發表於 22-9-25 01:26
本身我同老公感情非常好,每日最少傾2-3個鐘電話,出街 ...
我覺得你個情況 ,還有修補餘地, 問題係你有冇心去修補, 不要太過執著, 嘗試再同佢溝通, 講出你內心感受。 你哋之前咁恩愛, 盡量回憶佢到你嘅好, 令自己唔好討厭佢。
你喺夫妻板睇咗咁多人嘅經歷, 你應該知道, 夫妻之間冇咗性, 感情真係好容易逐漸減退。 約果有返性,相信你哋溝通 會更加容易。 為咗小朋友 , 嘗試放下。

男爵府

你哩d 情況有2個做法,

唔比sex 佢, 懲罰佢, 等佢知錯, 如果問題長時間唔解決, 佢就一直無sex, 然後佢會更差, 最後會出去揾g, 身邊太多哩d 例子, 不論幾好c6, 都會衰哩樣

另一個方法係滿足佢, 等佢知錯, 當然有機會比佢食住你, 唔去改, 同

我覺得單向只用某一方法係唔得, 要2個結合, 至於點結合好, 就要交比你諗, 或者問下社工朋友

男爵府

cathngai 發表於 22-9-25 10:51
我覺得你個情況 ,還有修補餘地, 問題係你有冇心去修補, 不要太過執著, 嘗試再同佢溝通, 講出你內心感 ...

我愈回憶以前我就愈想喊,曾經佢驚我餵人奶辛苦,又驚我腰痛,所以要我訓住餵,佢就望實我,唔俾我責到bb,bb鬆左口佢就換片um 訓,我就一直係訓覺休息番個身體。但生左第二個就話壓力大,冇人叫我咁快生,又話我掛住湊,冇二人時間,所以開始嘈。
我個腦不停同我講,今次係好彩,先至冇發生邪骨事件,如果佢成功呢?會一直呃住我去?我覺得已經好難再相信佢

男爵府

kaman06 發表於 22-9-25 13:03
你哩d 情況有2個做法,

唔比sex 佢, 懲罰佢, 等佢知錯, 如果問題長時間唔解決, 佢就一直無sex, 然 ...

我就係用第一個方法,所以佢出左去搵邪骨,但只係好彩唔成功,我而家都未知自己想點,只可以拎走哂佢啲錢,每個月俾零用佢

伯爵府

udonchu 發表於 22-9-25 14:05
我就係用第一個方法,所以佢出左去搵邪骨,但只係好彩唔成功,我而家都未知自己想點,只可以拎走哂佢啲錢 ...
證明你第一個方法 唔得, 只係把事情惡化。
看了你回憶嘅描述, 其實你C6都 對你很好, 你自己有冇檢討下自己是否 忽略咗佢, 佢感受唔到你對佢嘅愛, 久而久之 大家感情變淡, 事實係相輔相。
好老實講如果你C6想出軌, 你根本阻止唔到, 點會蠢到揼邪骨都唔識, 我覺得佢只係想引你注意, 重視番佢。 你唔再正視個問題, 佢出軌變成事實也不遠己。 試下大家心平氣和 好好溝通。 我建議你筆墨寫出你內心感受, 好過正面會引起衝突, 當然 唔好完全寫佢嘅不是, 也要寫下你回憶當中佢曾經對你做嘅好, 從而勾畫起佢回想當初你兩人嘅甜蜜。

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

udonchu 發表於 22-9-25 01:26
本身我同老公感情非常好,每日最少傾2-3個鐘電話,出街 ...

恕我直言,你因為想懲罰老公或冇心情,而一年都唔同老公行埋,你真係太自私了。

兩公婆冇性生活即係冇親密,伴侶會覺得你唔愛佢,才會拒絕親密行為,再而懷疑自己,可能會自卑,而行事反常地自大。有D男人就會叫雞或搵小三去証明自己。唔單止男人,之前都有女會員講過因老公唔掂佢而要離婚。

你諗清楚自己想唔想離婚先。如果你唔想離婚,好好同老公傾下。湊兩個小朋友係辛苦,但不可以因此冷落老公,粗聲粗氣。可唔可以請工人?揾全日托幼兒園?抽時間二人世界,去拍下拖。

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

我同佢因為好多問題解決唔到,所以拒絕同佢愛愛左差唔多一年,唔知 ...我竟然冇激動到想殺死佢
好彩JM 你係預左。你冇SEX , 不是出軌理由, 但亦都不是你「有激動到想殺死佢」的原因!
老實講, band 5 校都會出優等生!62/叔仔 出軌不代表你先生都會咁做,公平點, 5好懶得就懶!
你老公埋怨過冇2人世界, 你就識做照顧左佢需要先。不是要你低聲下氣委屈求存,你做足既, 他日對方有咩對你5住,你就不會蝕哂章俾人口實反咬你。起碼你亦都毋須隊自己出來冇sex 俾人。
請勿轉載。搬字過紙不是記者的工作,未經同意, 即屬抄襲。

首頁

尾頁

跳至