時政擂台

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2024年龍年勳章

睇完片就知道真相,只係輕輕一個birthday kiss錫面,好小事啫

完全係黃媒黑記一貫作風 - 截圖作文,仲屈人錫嘴 (emoji)

經過2019年黑暴事件,已經知道佢哋慣常嘅操作

https://fb.watch/fWH0myn8zb/

特派員  政治及有關爭拗話題或最終演變成相關討論,現已移到時政擂台  發表於 22-10-5 10:50

子爵府

回覆樓主:

01不嬲黑tvb

大宅

回覆樓主:

有圖未必有真相

伯爵府

曾志偉同TVB得罪左黃人同黃媒,
注定永世無運行
果時無被黑暴打死算執返身彩

伯爵府

airhei 發表於 22-10-4 19:29
01不嬲黑tvb

01長期有無欄位係"今日MIRROR消息"

就算呢兩個月MIRROR休業
都無取消個COLUMN

一間媒體偏頗到咁都幾痴線下
又唔見有今日聲夢消息既?

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

我就唔係太信阿短人傻到公眾場所做
由張圖嚟睇
好懷疑係影片cap圖
講明先,我唔係話相信短人嘅人品
不過作為一個玩家
唔會犯埋呢種低級錯誤
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

kwokdicken 發表於 22-10-4 19:33
曾志偉同TVB得罪左黃人同黃媒,
注定永世無運行
果時無被黑暴打死算執返身彩 ...

我就唔覺班人形生物敢
佢哋只識得欺負老弱婦孺
最叻就匿埋喺個account後邊做鍵盤戰士
以為網上世界係法外之地
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

睇片又真係好普通咋喎,D外國人識唔識都見面嘴一下架啦,特登講到佢罪大惡極。

伯爵府

rabbit75 發表於 22-10-4 19:42
我就唔覺班人形生物敢
佢哋只識得欺負老弱婦孺
最叻就匿埋喺個account後邊做鍵盤戰士

斬警察都四單啦喎
仲有周街放炸彈案
班喪野有乜唔敢
係當初咁啱撞正疫情(未國安法果時), 用防疫先禁住左班癲喪咋
一早火燒360啦, 仲有入元氣拆爛哂人地間鋪頭

燒TVB同斬呀志偉呢D只係時間問題

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

好彩有片
什麼都也自有它盡頭 別要逝去才珍惜今日所擁有

象牙宮

回覆樓主:

不嬲都係作嘢㗎啦。 又唔見佢講下隔離台男男喺度打茄輪

大宅

回覆樓主:

差不多每日都報導完會長,但就除消留言功能,完全唔比人有半點負評,真係好黑暗

男爵府

垃圾記者

翡翠宮

其實d媒體咁做,最終只會自食其果

珍珠宮

pc2012 發表於 22-10-4 19:27
睇完片就知道真相,只係輕輕一個birthday kiss錫面,好小事啫

完全係黃媒黑記一貫作風 - 截圖作文,仲屈人 ...

其實睇片又好正常,但佢話唔認識對方就太假,越解釋越衰

伯爵府

牛年勳章

01 以前有留言,仲要好多都串返yc 。
但依家都無得睇留言了

子爵府

好媽媽勳章

又多一個事例,黑媒真係死不足惜,希望唔好害返自己下一代接收假新聞

珍珠宮

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

其實認唔認同呢啲西式birthday kiss 行為都好,各有立場意見無問題!

最大問題係,垃圾傳媒作者定格CAP圖,然而嘩眾取寵話佢啜爆喎?其實輕輕鍚一啖點樣啜爆呀毒者?不知所謂!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

好彩有片

伯爵府

曾生kiss完之後9秒9彈開,我覺得抽水唔會係咁樣

首頁

尾頁

跳至