自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

頭先睇節目表,見到今日啲節目全部都係財經,平時流行都市調早咗12點幾已經開始做。
我自己唔睇財經,但係想問吓今日係乜嘢大日子?

日日係咁,真係暈低

attach1/tmp/phpULnNjd

attach2/tmp/phpZobBjq

attach3/tmp/php8EOIjD

男爵府

Anpanmama 發表於 22-11-1 12:12
頭先睇節目表,見到今日啲節目全部都係財經,平時流行都市調早咗12點幾已經開始做。
我自己唔睇財經,但係 ...

係啦,我以為有啲咩特別節目,點知全部都係財經

伯爵府

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

係囉, 點解既, 又冇講咩原因

珍珠宮

估計因為今朝墨爾本跑馬,85台要轉播,所以財經節目調晒去81台播

男爵府

回覆樓主:

熄電視

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

whyyou 發表於 22-11-1 12:18
估計因為今朝墨爾本跑馬,85台要轉播,所以財經節目調晒去81台播

咁小事,就要取消翡翠台嘅節目?

子爵府

回覆樓主:

85台本來播財經節目,但今日日間要直播外國賽馬 ,所以改為81台播財經節目。

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

Anpanmama 發表於 22-11-1 12:12
我自己唔睇財經,但係 ...

在經濟低迷下、難得有卷商/基金比錢買廣告時間、氹人落搭炒牛熊證、推某隻股票、匯市、甘唔硬係播多啲囉~
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

珍珠宮

回覆樓主:

因為佢大執位,以前係j2負責賽馬,而家j2唔再播,85台要兼做埋賽馬,如遇到跑夜馬,就要用佢app睇財經!

首頁

尾頁

跳至