自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 畀面勳章

快測中左
發燒中。
我係一家之“煮”,呢幾日……煩啦

edhepp    發表於 22-11-20 22:31

男爵府

MC(TIGER) 發表於 22-11-20 17:53
快測中左
發燒中。

多多休息! 早日康復! 估計怎樣中的?

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 畀面勳章

bobolam 發表於 22-11-20 17:55
多多休息! 早日康復! 估計怎樣中的?

堂食
因為 我同小朋友有需要堂食

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

快測中左
發燒中。

早日康復

不要從別人的嘴裡去認識我

男爵府

快測中左
發燒中。

發燒要多休息,祝盡快康復。
三餐可以叫外賣,唔好咁擔心。

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

抖多啲飲多啲水
叫其他人煮啦, 我同事都係c6煮比佢食 (佢c6又係從來冇入過廚)

翡翠宮

2023年兔年勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

快測中左
發燒中。

好好休息, 唔舒服就唔好煮 , 食方面咪叫外賣囉

伯爵府

快測中左
發燒中。

申報後

民政事務總署「居安抗疫」熱線服務(183 3019)維持正常(即上午七時至下午十一時)。就居家支援物資派遞服務方面,正接受居家隔離或檢疫的確診人士或其密切接觸者如有緊急基本日常用品和食物需要,但未能自行安排有關物資(例如家中缺糧的長期病患者、身體殘疾人士或獨居老人、有小童的家庭等)。

另可留意

https://fb.watch/fhsVgdJ6jZ/

https://www.hkbh.org.hk/spec-appointment/

https://www.coronavirus.gov.hk/pdf/pcm_covid.pdf

侯爵府

elbar 發表於 22-11-20 18:16
申報後

民政事務總署「居安抗疫」熱線服務(183 3019)維持正常(即上午七時至下午十一時)。就居家支援 ...

謝資訊

侯爵府

crystal媽咪 發表於 22-11-20 18:00
早日康復

多謝

侯爵府

TMC3012 發表於 22-11-20 18:10
抖多啲飲多啲水
叫其他人煮啦, 我同事都係c6煮比佢食 (佢c6又係從來冇入過廚)
...

就係咁啦

侯爵府

mami2000 發表於 22-11-20 18:01
發燒要多休息,祝盡快康復。
三餐可以叫外賣,唔好咁擔心。

多謝

侯爵府

魔怪媽媽 發表於 22-11-20 18:11
好好休息, 唔舒服就唔好煮 , 食方面咪叫外賣囉

收到

男爵府

回覆樓主:

叫外賣啦!病咗就放過自己

男爵府

回覆 MC(TIGER) 的帖子

我星期一中,我聽日可以出關…我好明白,因為我都係一家之煮….. 我第一日兩餐食快餐..忍唔住出聲話老公! 我仲要喉嚨唔舒服
快飲水,洗鼻朗口,食多啲纖維

侯爵府

minimirror 發表於 22-11-20 18:46

我星期一中,我聽日可以出關…我好明白,因為我都係一家之煮….. 我第一日兩餐食快 ...

我都希望6日可以出關

侯爵府

Elainelllam 發表於 22-11-20 18:39
叫外賣啦!病咗就放過自己

都會。我唔食都要諗小朋友

子爵府

早日康復

男爵府

我上報左嘛,所以係7th 日先得
今日6th 已經攪掂…我只係頭三日喉嚨唔舒服,唔係痛個啲,悶死…. 唉 其實係要開放㗎喇,咁多人中左,都有啲免疫..

侯爵府

快測中左
發燒中。

叫外賣ok

首頁

尾頁

跳至