自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

阿女尋晚同今朝去小便話無野,但去完抹時,一摸到話有d痛。

係咪應該要睇婦科?

男爵府

yuensiu 發表於 22-11-30 07:00
阿女尋晚同今朝去小便話無野,但去完抹時,一摸到話有d痛。

係咪應該要睇婦科?

水晶宮

回覆樓主:

呀女幾大?有 d 婦科唔睇小朋友的

其實家庭醫生都得,抹到先痛即係出面皮膚問題

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

Nbs 發表於 22-11-30 07:21
呀女幾大?有 d 婦科唔睇小朋友的

其實家庭醫生都得,抹到先痛即係出面皮膚問題

10歲,佢係抹到豆豆位痛,其他位又話唔痛

水晶宮

yuensiu 發表於 22-11-30 07:27

咁可能係損咗/ 發炎/ 敏感, 家庭醫生搽藥膏

珍珠宮

Nbs 發表於 22-11-30 07:51
咁可能係損咗/ 發炎/ 敏感, 家庭醫生搽藥膏

我都怕係發炎咋,我今日都會同佢睇左醫生先。

公爵府

yuensiu 發表於 22-11-30 07:27

有可能生咗粒瘡含咗膿,我試過2次係咁,痛到死,跟住忍痛唧咗D膿出黎就好返。

如果你擔心,都係去睇醫生好D。

珍珠宮

BGCOME08 發表於 22-11-30 07:54
有可能生咗粒瘡含咗膿,我試過2次係咁,痛到死,跟住忍痛唧咗D膿出黎就好返。

如果你擔心,都係去睇醫生 ...

我尋日都幫佢望過下但又唔覺眼 下午會帶佢出去睇醫生

公爵府

yuensiu 發表於 22-11-30 08:10
我尋日都幫佢望過下但又唔覺眼 下午會帶佢出去睇醫生

初起時摸唔到睇唔到的,跟住會越來越腫,佢有個學名,我唔記得叫乜?不過真係抹尿時極痛

珍珠宮

BGCOME08 發表於 22-11-30 08:14

初起時摸唔到睇唔到的,跟住會越來越腫,佢有個學名,我 ...

我又未試過生係個個位,外陰位就試過。

男爵府

可能尿道炎,如果係我就算5搵婦科也會搵個女e生睇睇

珍珠宮

Umi 發表於 22-12-3 09:37
可能尿道炎,如果係我就算5搵婦科也會搵個女e生睇睇

個日睇左醫生了,醫生睇左唔見紅腫個d,驗左試紙無尿道炎,睇過又無野咁 叫觀察下先喎。
尋日又話小便後抹唔痛了

男爵府

yuensiu 發表於 22-12-3 10:25
個日睇左醫生了,醫生睇左唔見紅腫個d,驗左試紙無尿道炎,睇過又無野咁 叫觀察下先喎。
尋日又話 ...

冇事就放心了

已刪除用户

首頁

尾頁

跳至