自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

如題

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 熱血勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

第11日
我要記低 這些 那些 全部心事 從筆尖話你知
每兩天一次 你要揭開 信箱 接收 甜蜜故事
郵差會配合地 投入 我隔空的愛意

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我地一家第三日轉陰

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

esmehouse 發表於 22-12-2 11:01
我地一家第三日轉陰

可唔可以講下呢幾日條線深淺程度係点?咁快變陰!

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆樓主:

親人4日,同事11日。

水晶宮

快測第9,
核酸12

珍珠宮

maggie789 發表於 22-12-2 10:47
如題

用邊款快測都有影響

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

maggie789 發表於 22-12-2 11:05
可唔可以講下呢幾日條線深淺程度係点?咁快變陰!
唔深色,日日勁飲水,飲維他命 C,再早晚食 2 粒蓮花
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

我父母,70+ 剛中,有打科興,有長期病,有睇視象醫生食特效藥,快測計3-4 日後轉陰。
但其實佢地發病後一日先快測到,所以應該都有5-6 日。

大宅

ernbe 發表於 22-12-2 11:09
用邊款快測都有影響

Agree. 我一支第四日轉,另一支第六日轉。

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

C6第7日

水晶宮

回覆樓主:

第5日

男爵府

回覆樓主:

仔+C6 第5日, 我第8日
machuchu

男爵府

maggie789 發表於 22-12-2 10:47
如題

第六日。打咗4針。有食新冠特效藥