自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

依加啲人成日上車唔帶好口罩,上到車又同人嘈,都唔明有咩好嘈,一人少句算啦好心

https://fb.watch/hnwIly6PsB/?mibextid=2Rb1fB

https://www.facebook.com/Shipaixianchang/videos/%E7%96%91%E6%B2%A1%E5%B8%A6%E5%8F%A3%E7%BD%A9%E4%B8%8E%E8%BD%A6%E5%86%85%E7%9A%84%E4%BA%BA%E4%BA%89%E8%AE%BA/725871678645856/

侯爵府

歸根究底都係盧寵茂唔肯放寬防疫措施的錯

clarawuwu    發表於 22-12-13 10:43

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

小mama 發表於 22-12-13 08:44
依加啲人成日上車唔帶好口罩,上到車又同人嘈,都唔明有咩好嘈,一人少句算啦好心

https://fb.w ...

有啲人就係咁自私,唯有做好自己就算

girlbear    發表於 22-12-13 15:18
la_source    發表於 22-12-13 11:01
ada0707    發表於 22-12-13 09:41

男爵府

公眾地方, 都係戴耳機+閉目養神好D

公爵府

MrBeast 發表於 22-12-13 08:59

本末倒置
做乜要有法例唔俾人強姦
咁強姦犯就唔洗坐監
做乜偷野要被人拉
人人財富平均分配更好?

子爵府

Ol0314 發表於 22-12-13 09:03
本末倒置
做乜要有法例唔俾人強姦
咁強姦犯就唔洗坐監

全對

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

個女仔咁多歪理, 佢跟本唔夠個女人嘈 係度拉東扯西 但都唔知佢講乜..
佢似 有精神病 係架車度走黎走去, 架車行緊 仲走埋去問司機野

結論: 個女人 食鹽多過佢食米, 個女人講野有POINT D

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

呢單係舊新聞..., 好似係舊年定前年 果陣疫情仲好嚴重

公爵府

依個入盧醫生既理由會唔會勉強左啲

珍珠宮

selinako^^ 發表於 22-12-13 09:17
個女仔咁多歪理, 佢跟本唔夠個女人嘈 係度拉東扯西 但都唔知佢講乜..
佢似 有精神病 係架車度走黎 ...

個女人既態度令我諗起之前call車上錯車個女人,攞張一百蚊掉個司機結果唔見左要報警個位,真係好討厭

selinako^^    發表於 22-12-13 09:39

伯爵府

貓咪達人 發表於 22-12-13 09:21

嗰位阿姐/阿哥唔需要理由都會反反反,都唔係第一日見啦

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

貓咪達人 發表於 22-12-13 09:21

我懷疑嗰班人收晒order, 全部copy and paste 呢句,會唔會每post 一次都有錢收?

珍珠宮

2024年龍年勳章

小mama 發表於 22-12-13 09:23
個女人既態度令我諗起之前call車上錯車個女人,攞張一百蚊掉個司機結果唔見左要報警個位,真係好討厭
...

這個「Chanel女大戰的士司機」?

男爵府

guigui82 發表於 22-12-13 09:04
全對

全對
乜都係別人的錯

子爵府

Ol0314 發表於 22-12-13 09:03
本末倒置
做乜要有法例唔俾人強姦
咁強姦犯就唔洗坐監

珍珠宮

PaPa 發表於 22-12-13 09:38

就係佢

翡翠宮

PaPa 發表於 22-12-13 09:38

萫到咁靚, 人品咁差 句句粗口..不過呢D出黎玩既 差唔多

諗起 明月照尖東果D

珍珠宮

虎到金來勳章 牛年勳章 認識瑞士牛牛第一回

selinako^^ 發表於 22-12-13 09:17
佢似 有精神病 係架車度走黎 ...

講得啱

selinako^^    發表於 22-12-13 10:21

珍珠宮

有埋字幕

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

舊片
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

首頁

尾頁

跳至