自由講場

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

是否飲大左https://www.youtube.com/watch?v=bqZxkB2QZqQ 真係自我眨低身份,可能有位李+欣講粗口講到可以嫁豪門.........佢地效法

公爵府

根本個底就係哩類人,一句話十個字,有三個係粗口。。香港既女?真係唔掂

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 畀面勳章

回覆樓主:

宜家好多女仔係咁! 以前有個舊下屬又係出口成文,但係對我有禮貌嘅! 但我同佢講嘢我覺得好辛苦 耳仔好唔慣,盡量唔同佢講嘢! 我以前响公司出名唔粗口嘅

珍珠宮

回覆樓主:

唔係醉啦….自己上錯車,落車唔比錢?女仔人家講曬粗口又話要報警 …真係的士司機唔好彩

珍珠宮

佢好清醒,只係無賴同爛口…

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

LekGirl 發表於 22-12-20 16:20
佢好清醒,只係無賴同爛口…
點解現今的女性[有部份]輪落到甘

珍珠宮

女仔人家爛口到咁,化行裝著曬名牌都俾人感覺係 cheap

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

回覆樓主:

唉~

粗口爛舌、香港一些女人的質素、真係直線下降、慘不忍睹、好恐怖、 怎能會教出好的子女呢?
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

珍珠宮

20150618bb 發表於 22-12-20 16:26
點解現今的女性[有部份]輪落到甘

其實係人都識講粗口,如果好嬲之下爆一兩句我接受嘅,但如果句句都夾住粗口,我真係都頂唔順!

珊瑚宮

loved 發表於 22-12-20 16:32
女仔人家爛口到咁,化行裝著曬名牌都俾人感覺係 cheap

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

LekGirl 發表於 22-12-20 16:40
其實係人都識講粗口,如果好嬲之下爆一兩句我接受嘅,但如果句句都夾住粗口,我真係都頂唔順!
...

邊個唔識講粗口?

講唔講、是修養、是習慣~

如果平時講慣、就算你控制能力幾高、突然都會爆句出嚟~
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

琥珀宮

回覆樓主:

佢有器官去x人娘親咩?好低能呀

子爵府

BK Milk勳章

20150618bb 發表於 22-12-20 15:32
是否飲大左https://www.youtube.com/watch?v=bqZxkB2QZqQ

恐怖

禁止訪問

回覆樓主:

侯爵府

Gorgor0612 發表於 22-12-20 15:52
宜家好多女仔係咁! 以前有個舊下屬又係出口成文,但係對我有禮貌嘅! 但我同佢講嘢我覺得好辛苦 :thinking ...

以前做女仔矜貴好多, 隔籬枱阿生會問下介唔介意佢食支煙. 依家,我諗叫人唔好食都會俾人用粗口鬧.
世道唔同咗, 人自私,自我咗, 唔知咩叫推己及人嘅精神了... 總之,有著數要攞, 無著數要拗, 要自己贏哂啦.

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 畀面勳章

jyjy1684825 發表於 22-12-20 17:58
以前做女仔矜貴好多, 隔籬枱阿生會問下介唔介意佢食支煙. 依家,我諗叫人唔好食都會俾人用粗口鬧.
世道唔 ...

唉!莫講話女仔,男仔咪又係! 風度绝跡了,大部份係渣男

別墅

回覆樓主:

依家個世代唔同晒啦,d人自我、好勝、不擇手段到一個點

珊瑚宮

SandyKL 發表於 22-12-20 17:27
佢有器官去x人娘親咩?好低能呀
又可能係人妖

瑪瑙宮

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

出口成文

珊瑚宮

ada0707 發表於 22-12-21 11:34
出口成文
真係自我眨低身份,可能有位李+欣講粗口講到可以嫁豪門.........佢地效法

首頁

尾頁

跳至