自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

男女主角拍左套電影, 叫做 『天生一對2』, 暑假果陣在泰國上影, 剛剛上左 Netflix (可惜香港Netflix睇唔到, 只有馬來西亞同泰國Netflix睇得到), 我搵左好耐, 俾我在微博搵到中字版, 雖然差不多3個鐘但係幾好睇, 同電視劇都有關聯, 有興趣去睇下

https://video.h5.weibo.cn/1034:4843426995437659/4843447226209960

不過女主角可能造型問題,定年紀大左,無做嘉拉嘉果陣咁靚到識發光咁。

依家等緊電視版第2季, 拍緊了
attach0/tmp/phpbZ9WC6

子爵府

BK Milk勳章

goo_littlebb 發表於 22-12-21 19:10
男女主角拍左套電影, 叫做 『天生一對2』, 暑假果陣在泰國上影, 剛剛上左 Netflix (可惜香港Netflix睇唔到, ...

子爵府

謝謝!

男爵府

我老豆鍾意睇,聽佢講,但我未睇過!

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

datejust 發表於 22-12-21 19:30
我老豆鍾意睇,聽佢講,但我未睇過!

電視原裝版好睇呀!雖然畫面簡陋啲,我都係睇一兩集就中左毒。

禁止訪問

2024勳章 虎到金來勳章

大宅

謝謝,我都勁鍾意女主角,真係好靚,我係電視劇天生一對就鍾意佢,覺得佢好靚好吸引,當然劇情好睇又鬼馬。

翡翠宮

iwantabb 發表於 22-12-21 23:01
謝謝,我都勁鍾意女主角,真係好靚,我係電視劇天生一對就鍾意佢,覺得佢好靚好吸引,當然劇情好睇又鬼馬。 ...

我都好鐘意佢兩個,靚仔靚女身型又好,我係睇誘愛入局先睇返天生一對,follow埋兩個ig添

首頁

尾頁

跳至