自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 笑得好勳章

受疫情影響無去日本3年的杜如風,終於出關,正身在日本當地的她,為J2台拍攝旅遊節目《解風東京》,事前表示此行只去東京,雖然儲了三年「彈藥」,不過拍攝的時間表十分緊湊,未知有冇時間去血拼,但話口未完,她已大豐收,購入了一件夢寐以求的羽絨,並即買即着,她說:「買咗件得半截嘅Sacai羽絨,呢件衫個Cutting好靚,好有型,嚟到日本行咗好多間名店都係覺得呢件最靚,就買咗啦,呢件褸1萬2千港元,都算大出血㗎!」
另外又買了多對川久保玲的大弟子渡邊淳彌設計的靚鞋,每對盛惠2千多,大讚着得舒服。杜如風穿起新衫新鞋後點解變靚咗?其實是她近日減肥成功,全靠生酮飲食,4個月內成功撇甩27磅,她說:「唔係受乜嘢激發我去減,係因為之前真係太肥,上鏡唔好睇,所以努力減肥囉!」

la_source    發表於 23-1-11 14:52

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

大宅

真係瘦咗好多喎

珍珠宮

好敬業
估佢唔到會為拍節目減肥

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 夏天玩到顛 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

大宅

大聲公 發表於 23-1-11 12:19
受疫情影響無去日本3年的杜如風,終於出關,正身在日本當地的她,為J2台拍攝旅遊節目《解風東京》,事前表 ...

瘦左好多咁

大宅

係瘦左d

男爵府

2024勳章 虎到金來勳章 最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

大宅

Fit 咗好多

侯爵府

2024勳章

受疫情影響無去日本3年的杜如風,終於出關,正身在日本當地的她,為J2台拍攝旅遊節目《解風東京》,事前表 ...

唔知幾時播呢?

子爵府

2023年兔年勳章 虎到金來勳章

回覆樓主:

瘦咗,睇相佢個人成熟咗 ,冇以前咁造作

侯爵府

2024年龍年勳章

Fit 咗好多

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

瘦得好好呀。
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

珍珠宮

睛靈勳章

回覆樓主:

佢要keep 住瘦, 佢肥得嚟唔靚, 腫腫地, 好C9 feel

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

瘦左好多

伯爵府

育兒性格勳章

回覆樓主:

我覺得佢之前咁肥係因為身體、情緒唔太好,所以佢安排自己放了一個“ 悠長假期”。

男爵府

首頁

尾頁

跳至