自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

幫你洗眼鏡為名,屈人配新眼鏡$1400!

公爵府

回覆樓主:

我阿媽都中過招呀!阿媽貪免費洗眼鏡, 入左去、 就中招了!阿媽配左个超薄、 細果係厚鏡片來的、 都唔係超薄鏡、 仲死口話係超薄!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

依間好耐啦,十幾年都係用依招
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

係咪葵廣果班人馬?

伯爵府

哩間黑店十幾年了,好癲傢。 有次俾人報警告非禮。之前見過佢直接抆走人副眼鏡。

珍珠宮

係咪灣仔道個間呀?次次經過都有個男人企係門口講話幫你洗眼鏡

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章

回覆樓主:

其實便宜莫貪啦,洗眼鏡免費,驗眼免費。

男爵府

fanny590 發表於 23-2-1 20:02
係咪灣仔道個間呀?次次經過都有個男人企係門口講話幫你洗眼鏡

係呀!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 畀面勳章

回覆樓主:

我朋友試過,仲狼,直接掹眼鏡添!佢老公行後佢幾步,D店員以為我朋友一個人,佢老公衝入去大聲喝佢哋先發制人問佢哋做乜搶眼鏡先物歸原主, 宜家咁係叫收儉左! 不過之前嗰閒响灣仔道

伯爵府

灣仔道名門眼鏡。網上好多人話中伏。

男爵府

畀面勳章

Gorgor0612 發表於 23-2-1 20:05
我朋友試過,仲狼,直接掹眼鏡添!佢老公行後佢幾步,D店員以為我朋友一個人,佢老公衝入去大聲喝佢哋先發 ...

而家都依然喺灣仔道

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

今時今日仲有呢啲野發生,真係睇到都O咀。
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

珊瑚宮

回覆樓主:

男爵府

mrchuchu 發表於 23-2-1 20:05
係呀!

我以前係vtc 返夜學,晚晚都見到呢間屈人眼鏡店,阿叔個樣好有畫面

侯爵府

2024年龍年勳章

回覆樓主:

如上面多位講,呢間嘢都衰咗好耐,而家比東張報出嚟, 希望佢執笠。其他眼鏡鋪日亦唔好再用不良手法

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

附近返工,試過話調較眼鏡攞左吾肯俾返我。好心成佢摺埋間舖咪做啦!日日見到佢企係門口超煩。經過都有陰影。。

伯爵府

XYZABC 發表於 23-2-1 20:05
灣仔道名門眼鏡。網上好多人話中伏。
嘩! 呢間嘢十幾年嚟都咁呃人, 竟然仲可以生存到而家

珍珠宮

同部份美容差唔多,又係夾硬黎,唔企硬啲都被屈錢

子爵府

kerotan 發表於 23-2-1 20:56
如上面多位講,呢間嘢都衰咗好耐,而家比東張報出嚟, 希望佢執笠。其他眼鏡鋪日亦唔好再用不良手法 :joyou ...

好似之前間電器鋪
咁經東張報導後
就好快執笠
Welcome to my son's website. Hope I can listen all baby parent's useful question and answer,thanks!

子爵府

Danjunior 發表於 23-2-1 21:07
嘩! 呢間嘢十幾年嚟都咁呃人, 竟然仲可以生存到而家

同之前那間換粒手錶
電池那樣收好貴咁
都可以做到30幾年先執笠
Welcome to my son's website. Hope I can listen all baby parent's useful question and answer,thanks!

首頁

尾頁

跳至