自由講場

跳至

首頁
12345...14

尾頁

伯爵府

瑜伽褲問題常惹熱論,有港女就在IG發布影片,指乘搭港鐵時有一名中年漢「係咁望我」及另一女子的下體,斥責對方「視姦」行為相當嘔心,「阿叔我知你好鍾意睇瑜伽褲……執返隻眼先,大叔」。
不過該港女的「公審」帖文反被網民圍攻,批評「你望佢,影埋佢就得,佢望你就唔得?」、「望下都唔得,惡X到」、「咁都要俾人擺上網真係慘」。面對網民指責,港女再發帖回應「公眾場所FOCUS(集中望)女性個GAP位(下體)睇,對與錯自行分析」。

https://www.hk01.com/article/864247?utm_source=01articlecopy&utm_medium=referral
attach0/tmp/phpqZ4CIV

伯爵府

牛年勳章

班網民應該都係男人多,當然撐返男。

男人不嬲都係視覺動物
同埋瑜伽褲一直好大爭議話核突,你係都要穿出街都無計。

公爵府

我成日都話,如果個個女學你,我係大叔既話,我只眼應該放去邊?可能到夏天時,遇到短褲,真空,低空。我要全程望地

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

其實著得出街就預左比人望架啦,無摸唔犯法,可能期望比靚仔望唔系阿伯望。

uglytwins    發表於 23-2-8 00:59
piklam1    發表於 23-2-7 22:29
hungng    發表於 23-2-7 20:34
opclk99    發表於 23-2-7 17:34
la_source    發表於 23-2-7 14:44

大宅

回覆樓主:

呢單有睇,個女嘅搵野嚟鬧,佢本身ig張張相勁露大波&大pat,完全係show off,引like。唔鐘意人望但又自己成日著成咁,加上佢果日條現形白色短身儒家褲係好礙眼,好似有抽野掛喺下體咁,我見到都會望,戥阿叔無辜,咁樣俾人放上網公審,相無打格,識阿叔嘅會認得,但其實佢無錯

每日笑一笑    發表於 23-2-11 10:59
Boeing787    發表於 23-2-7 17:12
maggie.tang    發表於 23-2-7 15:54

水晶宮

好媽媽勳章 大廚勳章

你唔望我,點知我望你
---生命無價,請支持領養---

公爵府

虎到金來勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

其實除非對眼有紅外線射出嚟,唔係都幾難話人focus 在邊個位。

侯爵府

好媽媽勳章

好老實,我係女人都會望吓,最主要係好奇點解現曬形都仲要著,其實我覺得瑜珈褲好核突

Haz-mama    發表於 23-2-11 11:29
每日笑一笑    發表於 23-2-11 10:59
ificould    發表於 23-2-8 10:07
uglytwins    發表於 23-2-8 00:59
piklam1    發表於 23-2-7 22:31
Danjunior    發表於 23-2-7 22:21
pansy888hk    發表於 23-2-7 22:13
hungng    發表於 23-2-7 20:35
opclk99    發表於 23-2-7 17:34
maggie.tang    發表於 23-2-7 15:55
MeiCheLin    發表於 23-2-7 15:33
goo_littlebb    發表於 23-2-7 15:10
yeung_ma    發表於 23-2-7 13:59
開心每一天

子爵府

回覆樓主:

如果係一個靚仔望住,唔知又會點呢

男爵府

回覆樓主:

著到現哂形,正常人都望下

公爵府

著得就預左望架啦,唔望得就咪著 ,有時望唔係因為好正而望,係著得肉酸而望呀 ,個個都以為自己身材好正,係人地眼中啲肉咇晒出黎難頂呀,身材好著得好睇都ok, 著到妹妹都出晒黎,仲要見過妹妹邊大邊細 ,我見到依啲都會望架

Amy7802    發表於 23-2-7 18:51
yk8ky    發表於 23-2-7 16:49
maggie.tang    發表於 23-2-7 15:55
hkpmama    發表於 23-2-7 14:32
FJmom    發表於 23-2-7 14:17
yeung_ma    發表於 23-2-7 13:59

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

其實著到咁都預左有人望,佢唔望亞叔,又點知亞叔望佢?
搭扶手電梯,企佢後面嗰個對眼又收喺邊好?
仲公審人,無聊

公爵府

mywl 發表於 23-2-7 13:44
如果係一個靚仔望住,唔知又會點呢?

靚仔望就唔鬧人

d留言好好笑

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

著儒家褲出街係你自由, 見到好野(?)要睇都好正常。

可能佢只可以比靚仔望,阿伯望就咸濕。

P.S 我唔覺有几靚, 成只xx現晒出來 
一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;不信抬頭看,蒼天饒過誰
                      *****請勿將本人网名及言論內容抄襲到任何報紙或雜誌上*****

公爵府

meko~ 發表於 23-2-7 13:41
你唔望我,點知我望你

呀叔應該話返條港女,仲乜偷望我

子爵府

apple~y 發表於 23-2-7 13:46
靚仔望就唔鬧人

d留言好好笑

根本着出嚟俾人望,不過對象唔係阿叔就覺得自己蝕咗

公爵府

mywl 發表於 23-2-7 13:44
如果係一個靚仔望住,唔知又會點呢

即刻換多幾個角度俾靚仔望

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

其實著得都想俾人望啫 只可惜望個個係阿叔唔係靚仔
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

syne403 發表於 23-2-7 13:30
瑜伽褲問題常惹熱論,有港女就在IG發布影片,指乘搭港鐵時有一名中年漢「係咁望我」及另一女子的下體,斥責 ...

真心覺得女人著瑜伽褲出街好核突,但係啲女仲要好自豪,完全好難理解,情況就等於自己凸咗對波出嚟,然後人哋望就話視姦佢,究竟係人哋問題,定係自己問題?

siu05    發表於 23-2-11 16:27
洋蔥頭媽咪    發表於 23-2-7 23:26

男爵府

esmehouse 發表於 23-2-7 13:50
其實著得都想俾人望啫 只可惜望個個係阿叔唔係靚仔

靚仔就唔會望佢啦

首頁
12345...14

尾頁

跳至