美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

唔hardsell的facial,便靚,求推薦

象牙宮

好難唔 hard sell, 自己定心目中價格。對方說的只听, 再消化。不作任何回應。別貪。
自己作主&決定。消費額。對方黑面不用理。

單次 facial 好多。facebook, carousell, ..... 好多。試了再說。別貪。

大數據年代。
我每日收到几十个99/ facial 。當然9成不接听。因美容收集客戶們電話。出售給 cold call 公司。

美容院要生存。怎可以不 sell? 
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

複式洋房

好似冇咩點聽過咩美容公司會唔sell :O 佢地打得開門做生意一定會sell!
我覺得反而係你去之前有冇做好research, 有冇預算呀, 知唔知你要做facial 的療程價錢係咩呀咁樣仲好
至少你知道曬價錢,去之前有曬心理準備要洗幾多錢仲好

不過唔多公司會咁公開透明咁列明曬每一個facial幾多錢,你真係要做一做research
但我又唔suggest 搵d好便的美容院去做facial, 始終一分錢一分貨, 要靚就一定有少少成本係到

首頁

尾頁

跳至