自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

又做嘉賓又集郵好開心

楊紫瓊在奧斯卡大放「異」彩,曾與她多次合作的「宇宙最強」甄子丹,亦獲大會邀請出席兼任嘉賓,他偕老婆汪詩詩踏上紅地氈,十分恩愛!內地女星范冰冰亦驚喜現身,霸氣搶鏡!

甄子丹負責介紹角逐最佳原創歌曲的《奇異女俠玩救宇宙》(Everything Everywhere All at Once)歌曲《This is a Life》,他在台上以流利英語發言,發揮幽默本色說:「作為喺80部電影設計同表演武術動作嘅電影人,雖然永遠對自己同對手嘅每一個動作都會有所準備,呢一秒你仲一切好好,但下一秒你隻手指就會變成『香腸手指』!感受人生嘅變化同多重宇宙嘅旅程!」藉片中橋段向《奇》片致敬!接着,他歡迎許瑋倫(Stephanie Hsu)與David Byrne上台演唱《This is a Life》。

場內興奮集郵

頒獎禮舉行前,他與太太汪詩詩行紅地氈並受訪,入場後又與大導演史提芬史匹堡(Steven Spielberg)、男配角得主關繼威及出爐影帝班頓費沙(Brendan Fraser)等合照。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

翡翠宮

2018復活節勳章

回覆樓主:

公爵府

2024年龍年勳章

alau2021 發表於 23-3-14 10:53
又做嘉賓又集郵好開心

楊紫瓊在奧斯卡大放「異」彩,曾與她多次合作的「宇宙最強」甄 ...

仲以為奥斯卡會驚曱甴添

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

平平無奇2 發表於 23-3-14 15:35
仲以為奥斯卡會驚曱甴添

好似唔夠十五萬個簽名

公爵府

2024年龍年勳章

lina9316 發表於 23-3-14 17:42
好似唔夠十五萬個簽名

佢哋以為自己代表緊全世界㗎啦

子爵府

平平無奇2 發表於 23-3-14 17:46
佢哋以為自己代表緊全世界㗎啦

佢哋成日逆我者死咁嘅態度,真係好頂唔順佢哋

禁止訪問

大宅

alau2021 發表於 23-3-14 10:53
又做嘉賓又集郵好開心

楊紫瓊在奧斯卡大放「異」彩,曾與她多次合作的「宇宙最強」甄 ...

拋妻…之人,有咩好睇
親子王國已替閣下刪除簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作

首頁

尾頁

跳至