潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

各位JM, 小心這個mickelson 是騙子,話自己代購,收了我38250元,但沒有出現交收

我已報警,如有受騙請去報警,如沒有受騙,千萬不要如訂金,

講得好好聽
優惠時段11:00 截止
一律優惠時段產品需付50%訂
不能更改及退回 除非我方在檢驗袋過程中 顯示有使用過痕跡
否則不能退回給更改

跟住繼續有誘騙

電話:53318493 當然是找不到人

轉數快電話:96765790 mok
轉帳後請提供交收日子及時間
店鋪地址也是假

MY SHOP (emoji)
Monday - Saturday :1:00-7:00

V&H

九龍尖沙咀漆咸圍2-4 號金時商業大廈5樓504室

所有優惠產品一律
預留及陪驗需付訂金
如在驗證過程我方出現問題
可即時全數退回
attach1/tmp/phpMHYuXk

伯爵府

回覆樓主:

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

男爵府

wincybhk 發表於 23-3-18 16:55
各位JM, 小心這個mickelson 是騙子,話自己代購,收了我38250元,但沒有出現交收

我已報警,如有受騙請去 ...

即係你信佢打出嚟嘅資料就過咁大筆錢俾人? 日日都有網上騙案嘅新聞,點解仲咁大意?

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

子爵府

其實佢寫有shop, 做咩唔去shop交收, 一手交錢一手交貨, 咁就冇甘易比人呃到

大宅

Fishbbmama 發表於 23-3-19 18:53
其實佢寫有shop, 做咩唔去shop交收, 一手交錢一手交貨, 咁就冇甘易比人呃到
...

她要先給一半訂金,上到去間鋪假
attach1/tmp/phpPVfQey

attach2/tmp/php6XbdqO

大宅

飛天紅豬俠 發表於 23-3-19 10:41
即係你信佢打出嚟嘅資料就過咁大筆錢俾人? 日日都有網上騙案嘅新聞,點解仲咁大意?
...

她好醒目,我係買五樣野,每一件過數,得閒話果樣好平,分了五次過數

子爵府

虎到金來勳章

依家話有shop都信唔過
好多人都係假地址

希望樓主追得返啲錢

複式洋房

大宅

幾皮真係肉痛,希望拉晒班衰人,樓主拎得返d錢啦。

複式洋房

呢個人都曾經主動pm我話有袋,但我一心諗住專門店出袋無理佢

咁樣呃人真係衰,希望樓主可以拎得返啲錢

子爵府

wincybhk 發表於 23-3-19 19:43
她要先給一半訂金,上到去間鋪假

下次可能要先去睇下係咪假舖先比訂金

大宅

我都PM問過佢, 好流, 無咩可能賣呢D價

大宅

我都試過問佢,但佢d袋價錢出奇地平/接近原價,但係一話要比錢先即刻bye bye佢

複式洋房

侯爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

真係騙子多的是,希望拉到人

公爵府

wincybhk 發表於 23-3-18 16:55

我已報警,如有受騙請去 ...

佢價太平了,記住收訂金要諗清楚

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

首頁

尾頁

跳至