自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

其實會唔會老人癡呆,所以諗多咗
https://skypost.ulifestyle.com.hk/article/3486245/%E5%80%AB%E5%B8%B8%E8%A1%80%E6%A1%88%EF%BD%9C%E7%96%91%E5%A6%BB%E5%AD%90%E5%87%BA%E8%BB%8C%20%E8%BA%81%E5%A4%AB%E6%8C%81%E5%88%80%E6%96%AC%E5%82%B772%E6%AD%B2%E5%A6%BB%20%E6%AF%8D%E5%A5%B3%E4%B8%AD%E5%88%80%E6%B5%B4%E8%A1%80%E8%BA%B2%E6%88%BF%E9%96%93%E4%BF%9D%E5%91%BD
attach0/tmp/phpRMvlR4

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

珍珠宮

廢柴孖條 發表於 23-3-20 12:43
https://skypost.ulifestyle.com.hk/article/3486245/%E5%80% ...

直情諗多咗啦!72歲女人,應付老公都唔想啦,仲話出軌!

登陸火星    發表於 23-3-20 16:22

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

回覆樓主:

侯爵府

redhot 發表於 23-3-20 12:45
但係之前新聞有講8X歲阿婆搞網戀,俾人呃錢!

茶類愛好者    發表於 23-3-20 13:47

珍珠宮

環保接龍勳章 大廚勳章

回覆樓主:

幾廿歲咁好火

子爵府

klam19692004 發表於 23-3-20 12:58
幾廿歲咁好火

唔講#1既案
部分男人,後生無乜火,但越老越火
七老八十火氣好重

子爵府

估吾到發生在香港

珍珠宮

回覆樓主:

好多男人老左係屋企冇野做就冇限幻想

大宅

內文只係話感情問題

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

廢柴孖條 發表於 23-3-20 12:43
https://skypost.ulifestyle.com.hk/article/3486245/%E5%80% ...
72先來

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

redhot 發表於 23-3-20 12:45

梗唔係,往時我呀婆話見過啲呀婆係公園坐大髀… 好痴線㗎而家啲人

珍珠宮

減齡達人勳章

回覆樓主:

係咪諗諗下,諗返陳年舊事, 以前曾經出軌, 有嘢爭拗, 又摷出來講

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

腦退化呀?

公爵府

真係好難講,特別以前大陸新聞,好多老人跳廣場舞,都唔知出幾多命案,好多人成世無被愛,反而臨老玩跳舞,遇到個溫柔既舞男伯伯,唔迷就假

珍珠宮

mariefish 發表於 23-3-20 13:45
梗唔係,往時我呀婆話見過啲呀婆係公園坐大髀… 好痴線㗎而家啲人
...

佢地賺下三幾十外快詐下話?!好難相信老女人仲有需求喎

珍珠宮

72 歲出軌

公爵府

2024年龍年勳章

72歲仲出到軌

應該精神有問題

公爵府

2024年龍年勳章

海之風 發表於 23-3-20 12:57
但係之前新聞有講8X歲阿婆搞網戀,俾人呃錢!
個阿婆咁潮呀

瑪瑙宮

係咪思覺失調呀?

goldpiglet    發表於 23-3-20 17:16

首頁

尾頁

跳至