自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇JM屋企小朋友用緊類似嘅款式?好唔好用?我見到淘寶有幾靚,但冇實物睇,唔知質料好唔好
attach1/tmp/phpBfBTHl

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

有地方就好,淘好難講,要做功課

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

mikinana 發表於 23-3-23 15:01
有冇JM屋企小朋友用緊類似嘅款式?好唔好用?我見到淘寶有幾靚,但冇實物睇,唔知質料好唔好

...

我都買左呢一張類似,ok 呀
attach1/tmp/phpXcz74G

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

mikinana 發表於 23-3-23 15:01

...

我淘嗰張同呢個圖一樣,都幾好用
attach1/tmp/phplWI2PJ

珍珠宮

ikea都有出
我連書桌一set買

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

個樣有d距離喎

大宅

pomanlife 發表於 23-3-23 20:01
我都買左呢一張類似,ok 呀

呢張幾好喎,請問張櫈好坐嗎?

大宅

andyan324 發表於 23-3-23 20:22
ikea都有出
我連書桌一set買

我睇吓先,thanks

彩鑽殿

mikinana 發表於 23-3-23 20:49
呢張幾好喎,請問張櫈好坐嗎?

我坐過都ok ,可以加咕(emoji)

男爵府

我買咗iloom,幾好

別墅

回覆樓主:

枱ok, 但張凳唔掂,唔係油壓,仲好難調教,坐落唔舒服

子爵府

要計埋運費, 唔平

子爵府

我用過覺得唔好用,張檯前面有個櫃其實好壓迫,個櫃仔放書又放唔到,放其他野又放唔到幾多。張椅推又難,轉又難。

大宅

Horsestar 發表於 23-3-23 21:39
枱ok, 但張凳唔掂,唔係油壓,仲好難調教,坐落唔舒服

我以為張凳應該好舒服,話係人體工學設計

水晶宮

回覆樓主:

我見2手市場,耐不耐就有人放出嚟,我覺得唔太好用

大宅

spikenard 發表於 23-3-23 22:38
我見2手市場,耐不耐就有人放出嚟,我覺得唔太好用

係咩,邊度有?

大宅

milkteabb 發表於 23-3-23 22:22
我用過覺得唔好用,張檯前面有個櫃其實好壓迫,個櫃仔放書又放唔到,放其他野又放唔到幾多。張椅推又難,轉 ...

係,其實個櫃唔實用

首頁

尾頁

跳至