自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

我近排收到好多,我以為真係訂錯sofa,仲有咩咩介紹俾我識,原來呢d所謂殺豬盤

我岩係小紅書睇到,同我一樣,話送貨的,d信息一樣,有一個就話自己學粵語,乜乜介紹過來,叫我做陳小姐

大家小心d,騙徒手法層出不窮
attach0/tmp/phpKW2JNk

公爵府

2024勳章 2021可愛聖誕B勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

李露眉 發表於 23-3-24 09:38
我近排收到好多,我以為真係訂錯sofa,仲有咩咩介紹俾我識,原來呢d所謂殺豬盤

我岩係小紅書睇到,同我一 ...

而家真係好多, SMS都有

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

不明來歷whatsapp最好封鎖+舉報,多人舉報就會封佢帳

fanny590    發表於 23-3-24 10:03
唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

我呢兩日都收到唔識嘅人係whatapps 同我say hi... 但hi完就無其他... 當然我都無覆佢任何野..

水晶宮

回覆樓主:

又話實名制,仲多左呢d
我初頭真係以為send錯
原來係扼人

水晶宮

2024年龍年勳章

一律唔理,刪除對話
從天空到大地, 心臟在持續著令人眩暈的擺動, 那是初戀

珍珠宮

玩具勳章

回覆樓主:

雖然好似講緊廣東話,但似大陸人,d字眼睇落都唔似香港人

水晶宮

chingnc 發表於 23-3-24 09:48
雖然好似講緊廣東話,但似大陸人,d字眼睇落都唔似香港人

其實佢都好落力,打咁多字

男爵府

間中都收到啲打招呼或講好耐冇聯絡,問近況。我睇頭像唔識或無印象一律刪除。

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

唔識既電話一概唔接自動靜音,其他Whatsapp Message 一律刪除+舉報,唔使知道佢點呃人,反正一句都唔搭訕,無須自尋煩惱。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

實名制之後多左垃圾電話
不明whatsapp無

珍珠宮

wong2323 發表於 23-3-24 09:41
係, 一收到就封鎖同舉報, 唔會回覆佢

珍珠宮

回覆樓主:

我剛剛收到一個問我系咪好忙 問我點解啊復佢 一見到就封左佢

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我2部機也收超多
不要從別人的嘴裡去認識我

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

直頭答都唔洗答啦~
一黎舉報佢就得!
Nothing is prefect in this world. We all are perfectly imperfect.

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

超多, 請人最多

大宅

我也在小紅書看到如何反殺(玩殘)對方的
好好笑
attach0/tmp/php3dWgra
attach1/tmp/phpnLQYVV

水晶宮

回覆樓主:

最驚d單身中年女落塔

大宅

我早排收到最多係話自己既貓,狗唔舒服,要預約我睇醫生,話朋友比電話號碼佢,叫佢聯絡我,我係一個獸醫(emoji)

珍珠宮

2024年龍年勳章

wong2323 發表於 23-3-24 09:41

首頁

尾頁

跳至