自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

有冇人用中信銀行收過呢個訊息,因為近排太多騙案,我驚係假嘅。
attach0/tmp/phpA3oJDN

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

fanny2014 發表於 23-3-26 16:06
有冇人用中信銀行收過呢個訊息,因為近排太多騙案,我驚係假嘅。

無link,應該唔係呃人msg
放下自在

水晶宮

我無收到,我用指紋開
就算收到我都唔會理
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我無收到

子爵府

無收到喎!

翡翠宮

無link,應該只係提示訊息

男爵府

係假定真都好
只會去app登入 唔會經個信息入

公爵府

2024年龍年勳章

正常密碼係應該定期更換嘅
不過好少會真係有個時限
也沒LINK,應該都真係提示下

象牙宮

回覆樓主:

無,我用指紋

侯爵府

我以前收過,你e家登入apps都應該會有提示叫你更改密碼。

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

其實唔只中信,其他銀行都會提示定期更改密碼,自己直接入番銀行個App改就得。

男爵府

我每隔幾個月都會收到訊息提更新密碼,應該係真嘅。

男爵府

我收過,打電話去問,佢話唔改都得

男爵府

2024年龍年勳章

fifiger 發表於 23-3-26 22:00
我收過,打電話去問,佢話唔改都得

唔係!到期佢會lock咗你個網上A/C。要落分行先可以重新reactivate返個A/C(同新Apply網上A/C咁搞)。

男爵府

我有收到email,
不過我無跟佢比條link 入

大宅

我次次都聽話,去app 改password

子爵府

nicholasmom 發表於 23-3-26 22:11
唔係!到期佢會lock咗你個網上A/C。要落分行先可以重新reactivate返個A/C(同新Apply網上A/C咁搞)。
...

我次次登入都會叫我改,我次次都唔改,到依家都無 lock 我,亦無留意到佢有無話如果再唔改就 lock 我。
中銀香港則有啲戶口太耐無郁,會提我話如果幾時之前如果再唔郁就會凍結我。

男爵府

回覆樓主:

你可以選擇唔改,唔係強迫,只係提醒

水晶宮

我有收到,每三個月一次提你更改密碼
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

首頁

尾頁

跳至