自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Samsung手機無啦啦轉黑屏幕,點都開唔返,而家只係想開機攞返啲工課資料,唔想嘥錢去整、請問有冇辦法

複式洋房

c9c9c9 發表於 23-4-12 20:24
Samsung手機無啦啦轉黑屏幕,點都開唔返,而家只係想開機攞返啲工課資料,唔想嘥錢去整、請問有冇辦法 :pit ...

瑪瑙宮

Samsung手機無啦啦轉黑屏幕,點都開唔返,而家只係想開機攞返啲工課資料,唔想嘥錢去整、請問有冇辦法 :pit ...

你整好部机就攞到喇

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

呢d情況可能壞底板,有錢都冇用,冇backup?

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

.

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

所有按鈕一齊長㩒試下。
第時做功課最好用返Google document,起碼機壞左都可以雲端拎返。

男爵府

我部機早排都係咁,同時長㩒住開關祭同 down volume, 如果唔得就攞去samsung 整。如果無保養應該都要千幾蚊, 不過裏面啲資料有可能都會冇曬。

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章

我部機今個月都試過突然黑屏,
以為底板死咗
後尾上網查下
原來太耐冇update 都會黑屏
但我前個月都有update 喎

男爵府

我試過多次,機有電但黑屏,按咩都無反應,但聽到電話打入,我就試過幾次唔好叉電,過幾日無曬電後再叉電,叉電後就開得返機,即買新機過資料,部機留左後備,久不久都會黑屏,重複步驟又得返,好過比錢直接拎去整,你試下

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

就算好彩開返都要盡早換新。

男爵府

回覆 c9c9c9 的帖子

男爵府

回覆樓主:

平日有教鬧鐘、見今朝鬧鐘都會響、而且仲會增添、估計應該係個mon壞咗

首頁

尾頁

跳至