自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

搵緊旅行資料,唔知點解唔見左’add stop’呢個制,明明之前都係咁用,update埋都係冇….請問有冇人識呀

珍珠宮

忌廉寶寶 發表於 23-4-30 04:21
搵緊旅行資料,唔知點解唔見左’add stop’呢個制,明明之前都係咁用,update埋都係冇….請問有冇人識呀:si ...

首先在導航輸入2個地點,點done之後在最右上角點那三點,就見到 add stop, 注意的是若選 public transport就沒有了 add stop, 好多人也炮轟不知為何 Google會這樣限制

子爵府

BKFinder 發表於 23-4-30 06:16
首先在導航輸入2個地點,點done之後在最右上角點那三點,就見到 add stop, 注意的是若選 public transport ...

多謝你呀!原來係咁!因為我之前明明試過見過有add stop呢個option,尋晚唔忿氣搞左好耐但最終都係搵唔到
呢個function旅行時多過一個景點好好用,唔明點解要限制

珍珠宮

忌廉寶寶 發表於 23-5-1 03:24
多謝你呀!原來係咁!因為我之前明明試過見過有add stop呢個option,尋晚唔忿氣搞左好耐但最終都係搵唔到:l ...

我係你會選駕車來規劃,起碼可用到 add stop,旅遊時重點就係每個到訪地點,不太在意路徑怎去,
只係計劃時間時有偏差。

之後旅程完左可以去 Timeline就可看完整及精準之真實路徑及時間

首頁

尾頁

跳至