夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

我想問大家平時知道C6有問題, 會唔會check 電話?定隻眼開隻眼閉?

利申:我check 親都冇好野。

珍珠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章

想CHECK, 直接開口問。

但行得呢步, (如果真係CHECK親都有野), 就預左發現something.
要有心理準備。

我慶幸我是水瓶星座.
爸爸是我心中的大樹.
媽媽是我一生的偶像.
姐姐是我一世的知己.
弟弟是我生活的依賴.
多多是我平常的歡樂.
一家人嘛!

大宅

Jolin_Yuen 發表於 23-5-5 17:38
想CHECK, 直接開口問。

但行得呢步, (如果真係CHECK親都有野), 就預左發現something.

係有something , 當我傻,唔肯認,全部責任推落我度。

複式洋房

sasaki_peach 發表於 23-5-5 16:19
我想問大家平時知道C6有問題, 會唔會check 電話?定隻眼開隻眼閉?

Check完電話佢都可以唔認,可以死話無野

男爵府

樓主check到有野, 佢死口唔認, 咁你打算點?

大宅

VoV_JL 發表於 23-5-5 22:24
Check完電話佢都可以唔認,可以死話無野

一樣!話見到我好大壓力,要同人傾計,冇其他好朋友可以傾。激死,可以點?

大宅

sasaki_peach 發表於 23-5-5 22:37
一樣!話見到我好大壓力,要同人傾計,冇其他好朋友可以傾。激死,可以點?
...

咁其實內容係唔係有嘢定只係吹水?

子爵府

畀面勳章

回覆樓主:

你肯定你老公得一部手機?!

珍珠宮

sasaki_peach 發表於 23-5-5 22:37
...

呢段關係,妳洩底咗啦
妳可以試下問反佢:「我見到你咁 都好大壓力,要同人傾計,冇其他好朋友可以傾。到時你唔好有聲氣,我會以其人之道還自其人之身。」

Love is when the other person’s happiness is more important than your own  ~ H. Jackson Brown

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

既然知道有問題,唔解決只會無限look.
請勿轉載。搬字過紙不是記者的工作,未經同意, 即屬抄襲。

男爵府

你自己有咩打算先? 如果真有事, 你會唔會離婚? 唔離婚, 會唔會屈服? 你諗清楚先好睇, 有時知道左, 就會講左出口, 到時就無得收返

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

858D 發表於 23-5-8 09:46
呢段關係,妳洩底咗啦
妳可以試下問反佢:「我見到你咁 都好大壓力,要同人傾計,冇其他好朋友可以傾。到 ...

可能當時就係火遮眼,太激動,冷靜唔倒
不要從別人的嘴裡去認識我

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

如果知道肯定有問題
我唔會check
但都肯定會攤牌

大宅

你死我亡、互相折磨… 直到永遠

大宅

crystal媽咪 發表於 23-5-8 21:04
可能當時就係火遮眼,太激動,冷靜唔倒

我平時都算冷靜,但係依D野遇到兩三次,依然冷靜唔到。

寶石宮

sasaki_peach 發表於 23-5-9 11:34
我平時都算冷靜,但係依D野遇到兩三次,依然冷靜唔到。

明嘅

大宅

如果唔想離婚唔好去check對方電話,如果想離婚亦都無必要check,我電話其實無秘密,但係我都唔中意未經我同意偷睇我電話,因為有時同D密友傾D女人嘢或者發洩下情緒,唔想對方睇到,因為好多時同D密友呻完就無事

大宅

c1224 發表於 23-5-9 16:18
如果唔想離婚唔好去check對方電話,如果想離婚亦都無必要check,我電話其實無秘密,但係我都唔中意未經我同 ...

我係唔想俾人欺騙,自己又唔知。

伯爵府

懷疑咩?
不嬲有check電話
其實又可能唔叫check
係大家知大家電話密碼
會拎電話黎禁
禁下咪望下

大宅

曾經我都有check電話,老公都知道,我見到佢突然使大咗,質問佢 又冇合理解釋…跟住又係嗌交收場
請問男士 巴打,會唔會俾老婆或者另一半check手機,而且唔會介意 對方可能
唔多信任自己?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊