自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

各位姊妹好

想問問訂日本酒店,上星期訂咗,(可以免費取消。。過幾日见到平$300,打電話俾Agoda,佢叫我哋取消再訂過,咁取消了,再訂!

今日又見到平左,係咪又重複取消又係訂,會唔會過幾日又平?又重複做這個動作。?有冇姊妹有詩歌這經驗?

大宅

我覺得咁重覆,酒店係睇到,我試過,但只係改一次,之後有再平我冇再改喇

瑪瑙宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

合桃小蛋糕 發表於 23-5-16 20:50
我覺得咁重覆,酒店係睇到,我試過,但只係改一次,之後有再平我冇再改喇 ...

你好,我啲朋友話係咁架,不斷重複做

水晶宮

emily22 發表於 23-5-16 20:45
各位姊妹好

想問問訂日本酒店,上星期訂咗,(可以免費取消。。過幾日见到平$300,打電話俾Agoda, ...

冇問題嘅,重做重做再重做冇問題的…

瑪瑙宮

pbpk03845784 發表於 23-5-17 10:08
冇問題嘅,重做重做再重做冇問題的…

多謝你的回覆

伯爵府

2024年龍年勳章

重覆再重複退同訂
但記得要check單refund個數啱唔啱
如果你俾咗錢先

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

早午晚不停日日重覆都可以,不過記得make sure真係免費cancel咗有白紙黑字
我同我妹幾個網輪住夾價,我卜,你放,我又平又卜,又互send夾價,卜埋第二間再揀再吼

瑪瑙宮

Charlotte_mom 發表於 23-5-17 10:47
早午晚不停日日重覆都可以,不過記得make sure真係免費cancel咗有白紙黑字
我同我妹幾個網輪住夾價 ...

你兩姐妹好勁啊

瑪瑙宮

yauchuchu 發表於 23-5-17 10:45
重覆再重複退同訂
但記得要check單refund個數啱唔啱
如果你俾咗錢先

好好,多謝你分享

大宅

原來可以咁,又幾好,唔怕買貴

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

emily22 發表於 23-5-17 10:50
你兩姐妹好勁啊

鬼叫佢海鮮價
用電腦用app又唔同,唔同途徑間中又有discount code,唔同網又各自有promo同海鮮價,唔夾價對唔住自己

大宅

各位姊妹好

想問問訂日本酒店,上星期訂咗,(可以免費取消。。過幾日见到平$300,打電話俾Agoda, ...

係架, 可以免費取消

男爵府

回覆 emily22 的帖子

冇問題的,情況同你一樣, 前後book左共3次,剛剛去完返黎
如果擔心的話,你訂咗酒店confirm左先再取消之前嘅booking

水晶宮

畀面勳章

合桃小蛋糕 發表於 23-5-16 20:50
我覺得咁重覆,酒店係睇到,我試過,但只係改一次,之後有再平我冇再改喇 ...

我都覺得酒店係知道,每次都會收到confirmation,雖然我唔確實佢哋可以做d乜嘢

我直頭冇再睇價錢,唔得閒日日捕住

同埋驚放左book唔返,因為我book三四人房數量少

公爵府

各位姊妹好

我試過 ,因為價錢平左同埋改行程,所以訂左又取消數次,加上我係逐日訂,中間又有啲斷開嘅日子,去到checkin酒店話有好多個booking要對左一陣。

王國長老

lovelybaby2015 發表於 23-5-17 12:53
我都覺得酒店係知道,每次都會收到confirmation,雖然我唔確實佢哋可以做d乜嘢

我直頭冇再睇 ...

咁緊係book完新至放舊呀

王國長老

littledot 發表於 23-5-17 13:10
我試過 ,因為價錢平左同埋改行程,所以訂左又取消數次,加上我係逐日訂,中間又有啲斷開嘅日子 ...

你仲勁
不過我唔會咁斷開book,萬一爆booking到時要搬房就煩

象牙宮

回覆樓主:

未比錢咪咁取消又訂囉!泰國試過好幾次,無問題

男爵府

回覆樓主:

係免費取消,但留意退款會少咗,呢度有jm指教話信用咭退款部份銀行會收費,我就試過agoda訂7千幾回少咗約300蚊

伯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

各位姊妹好

係, 無限loop訂/取消/訂, 直至你唔再check價錢, 重點是訂可以免費取消及在指定期限內免費取消

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊