自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

請問除咗影響外觀,仲有什麼影響呢?考慮緊要唔要去睇專科

珍珠宮

2024年龍年勳章

係咪有呼吸障礙?

男爵府

panda361 發表於 23-6-8 20:46
係咪有呼吸障礙?

又唔覺有,不過佢講嘢有啲唔清楚,我一直以為係因為佢甩牙換牙所以漏風

大宅

係咪牙齒問題?我女下巴短,但係睇過牙醫話cool牙可改善

珍珠宮

月亮免 發表於 23-6-8 20:37

睡覺係打開口瞓?

珍珠宮

2024年龍年勳章

月亮免 發表於 23-6-8 20:56
又唔覺有,不過佢講嘢有啲唔清楚,我一直以為係因為佢甩牙換牙所以漏風
...

https://www.am730.com.hk/%E5%81%A5%E5%BA%B7/%E7%94%A8%E5%8F%A3%E5%91%BC%E5%90%B8%E5%8F%AF%E8%87%B4%E4%B8%8B%E5%B7%B4%E5%BE%8C%E7%B8%AE-%E9%99%84%E8%87%AA%E6%88%91%E6%B8%AC%E8%A9%A6%E5%8F%8A%E6%94%B9%E5%96%84%E6%96%B9%E6%B3%95-/368843

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

https://tw.news.yahoo.com/%E9%95%B7%E6%9C%9F%E6%88%B4%E5%8F%A3%E7%BD%A9%E5%B0%8E%E8%87%B4-%E4%B8%8B%E5%B7%B4%E5%BE%8C%E7%B8%AE-%E9%A1%AF%E8%80%81-%E6%97%A5%E6%9C%AC%E7%89%99%E9%86%AB%E5%B8%AB%E6%8F%AD1%E6%96%B9%E6%B3%95%E5%85%8D%E8%B2%BB-%E6%94%B9%E5%96%84%E8%87%89%E5%9E%8B-053454612.html

子爵府

面相代表晚運差

子爵府

係咪腺樣體肥大? 擘大口睡覺, 影響面容發育,引致下巴後縮 ?

伯爵府

2024年龍年勳章

如果有得搞會趁細個搞
去睇下專科問個意見

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

panda361 發表於 23-6-8 21:47
https://www.am730.com.hk/%E5%81%A5%E5%BA%B7/%E7%94%A8%E5%8F%A3%E5%91%BC%E5%90%B8%E5%8F%AF%E8%87%B4 ...

多謝分享

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊