自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

睇新聞會提早於美國當地時間本星期三中午返回中國,祝福佢地一家三口可平安歸來,現只剩下亞特蘭4隻大熊貓,租借期明年亦告完結,希望屆時所有熊貓都可返家,永遠不要再有熊貓踏足這邪惡的醜國

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我見大陸網話今晚,已開始直播了
幾戈都好,希望平安回家,睇吓丫丫而家幾幸福
attach1/tmp/phpYkd4BW

公爵府

回覆樓主:

希望平安回到中國

子爵府

小奇蹟唔使受苦了

水晶宮

牛年勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

小紅書重有人出帖,講到實牙實齒話係聽日中午1:15飛,重有晒航班編號。
不過點都好,希望美香一家三口儘快返回中國好好生活

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

珍珠宮

2024年龍年勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

祝一家平安回家,要幸福!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

超開心

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

珍珠宮

熱血勳章 畀面勳章 陪月勳章

美香添添小奇跡大家都等緊你地, 要平平安安返嚟, 以後健康快樂每餐有好嘢食

水晶宮

熊貓回祖國真係好,希望一切順利,平安。

侯爵府

2024年龍年勳章

回家就好!

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

uhtcl2006 發表於 23-11-8 19:35
小紅書重有人出帖,講到實牙實齒話係聽日中午1:15飛,重有晒航班編號。
不過點都好,希望美香一家三口儘快 ...

上次丫丫回國,我睇嘅直播隊去到機場影錯飛機
但之前離開動物園果部分係拍到
收唔收錯風都好,都真心佩服佢哋咁日捕夜捕,捐窿捐罅咁親身去緊貼消息

公爵府

回覆樓主:

公爵府

牛年勳章

回覆樓主:

希望佢一家,可以過返啲好日子!
祝福

男爵府

juniormiu 發表於 23-11-8 19:17
睇新聞會提早於下星期三返回中國,祝福佢地一家三口可平安歸來,現只剩下亞特蘭4隻大熊貓,租借 ...

終於可以離開鬼地方喇

水晶宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章

感動

水晶宮

2018復活節勳章

回覆樓主:

快啲走,早走早著。快啲返來好好休息

子爵府

回家就好!有次見到視頻裏面的小奇蹟,見到工作人員入去係立即匿埋,真係好心痛

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊