親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

四月底想同阿媽(70+)去台北加台南or 台中…. 主要飲飲食食, 睇風景,浸溫泉….jm 覺得台中or 台南比較適合

珊瑚宮

ZACK 發表於 24-1-10 16:05
四月底想同阿媽(70+)去台北加台南or 台中…. 主要飲飲食食, 睇風景,浸溫泉….jm 覺得台中or 台南比較適 ...

台中

珍珠宮

ZACK 發表於 24-1-10 16:05
四月底想同阿媽(70+)去台北加台南or 台中…. 主要飲飲食食, 睇風景,浸溫泉….jm 覺得台中or 台南比較適 ...

唔建議台北+台南,如果睇風景&溫泉,可以台中,又或者台北+宜蘭都唔錯,如果宜蘭,試下礁溪老爺或長榮鳳凰,呢兩間我好鍾意。另外可包車或跟團去下山區,又或整下蔥油餅,宜蘭風景好優美。
attach0/tmp/phpJNChzG
attach1/tmp/phpdRcK9b
attach2/tmp/phpdmvoKH
attach3/tmp/phprMLcld
attach4/tmp/phpPDU3VI
attach5/tmp/php1OL1we
attach6/tmp/phppet57J
attach7/tmp/php7fWqJf
attach8/tmp/phpXMeZkL

男爵府

MissMaMa 發表於 24-1-10 20:14
唔建議台北+台南,如果睇風景&溫泉,可以台中,又或者台北+宜蘭都唔錯,如果宜蘭,試下礁溪老爺或長榮 ...

你d相好靓,唔該晒請問有冇包車資料

男爵府

12312 發表於 24-1-10 19:50
台中

Thank you

大宅

MissMaMa 發表於 24-1-10 20:14
唔建議台北+台南,如果睇風景&溫泉,可以台中,又或者台北+宜蘭都唔錯,如果宜蘭,試下礁溪老爺或長榮 ...

你好,2月初,我跟朋友去台北宜蘭玩幾日,請問跟團去哪兒玩?

珊瑚宮

chun媽 發表於 24-1-12 23:25

跟團問返旅行社

珍珠宮

chun媽 發表於 24-1-12 23:25

因為我哋人數不多,所以冇包車, 選擇參加一日遊。 我跟k_day的太平山 一天遊,在宜蘭火車站集合, 去咗太平山坐蹦蹦車,行下步道,浸溫泉,烚雞蛋,又去參觀愛玉農場。 行程十個小時,每人200蚊。
attach0/tmp/phpmIVEKf
attach1/tmp/phpFPiDsM
attach2/tmp/phpybMMaj
attach3/tmp/phpjmo8SP
attach4/tmp/php8PAIBm
attach5/tmp/phpRGXkkT
attach6/tmp/phpSId32p
attach7/tmp/php93SNLW
attach8/tmp/phpqhGBut
attach9/tmp/phpXrWrd0
attach10/tmp/phpyUunWw
attach11/tmp/phppbGlF3
attach12/tmp/phpOnDmoA

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

啱啱去完台中
台中地鐵唔太發達(你當無得㗎喇),又唔識搭巴士(嘗試過搭但發現要等20分鐘)情況下,變咗全程搭的士
食就ok嘅周街有嘢食
買都正常

男爵府

Charlotte_mom 發表於 24-1-14 18:52
啱啱去完台中
台中地鐵唔太發達(你當無得㗎喇),又唔識搭巴士(嘗試過搭但發現要等20分鐘)情況下,變咗 ...

請問Charlotte_mom 的士難折嗎?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊