自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

點解入去check 下六合彩有冇中獎都要咁麻煩,要輸入7日內日期,點解唔可以簡單啲直接有快捷鍵show最近交易記錄,定係我唔識用

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

如果中獎,獎金會自動入戶口,唔駛check,我成日都發白日夢希望一入個app就見到餘額係一串長數字

siu05    發表於 24-2-6 15:08

伯爵府

小草 發表於 24-2-6 11:27
如果中獎,獎金會自動入戶口,唔駛check,我成日都發白日夢希望一入個app就見到餘額係一串長數字 ...

me too 間中會懷疑係咪中太大額要電話知會,所以無自動入賬

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

Roblox 發表於 24-2-6 11:09
點解入去check 下六合彩有冇中獎都要咁麻煩,要輸入7日內日期,點解唔可以簡單啲直接有快捷鍵show最近交易 ...

係囉,可查30天就好喇

公爵府

小草 發表於 24-2-6 11:27
如果中獎,獎金會自動入戶口,唔駛check,我成日都發白日夢希望一入個app就見到餘額係一串長數字 ...

好似頭二獎要登記,唔係直入戶口??咁都係check下好d喎

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章

同意, 佢個APP好麻煩

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

love.g.wad 發表於 24-2-6 14:46

我已經問過職員了
佢話實名嘅都唔駛登記(即已開電話或app投注),自動收錢
登記只係for無實名買嗰d,例如自己行入投注站買嘅

珍珠宮

唔需要登記,之前都係超過五百萬先要登記,唔係頭二獎,不過都取消咗好耐

珍珠宮

Charlotte_mom 發表於 24-2-6 14:51
我已經問過職員了
佢話實名嘅都唔駛登記(即已開電話或app投注),自動收錢
登記只係for ...

就算投注站買飛中咗,2023年5月已經取消咗登記

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20230501/bkn-20230501122016311-0501_00822_001.html

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我聽日話你知頭獎係咪都直接入戶口

禁止訪問

大宅

D..D 發表於 24-2-6 11:44
係囉,可查30天就好喇

係囉,點解要限7日,set 期限做乜,如果有快捷鍵選擇近10次,近30次交易之類咪會方便好多,真係唔明白點解要搞到咁麻煩。有時有啲投注係橫跨兩個月,我又要諗下我上次買係邊日,如果超過7日,我又要set返前尾兩個日子先睇到,用到我好忟!趕客咩

子爵府

Roblox 發表於 24-2-7 01:06
係囉,點解要限7日,set 期限做乜,如果有快捷鍵選擇近10次,近30次交易之類咪會方便好多,真係唔明白點解 ...

只可以話,喺數據上嚟講, set 7日係搜尋得快啲,但係佢呢個app已經好舊,都要更新

珍珠宮

係囉,點解要限7日,set 期限做乜,如果有快捷鍵選擇近10次,近30次交易之類咪會方便好多,真係唔明白點解 ...

search到最近有開果期咪得,唔一定要去到買果日㗎

子爵府

2024年龍年勳章

樓主,真正賭博系吾會去睇紀錄,中左戶口自然會入錢,除非炫耀先去搵返個記錄
同埋馬會個app係有個另一個功能就係可以核對返有冇中過個號碼㗎?
attach1/tmp/phpfcXVrV

琥珀宮

Roblox 發表於 24-2-6 11:09
點解入去check 下六合彩有冇中獎都要咁麻煩,要輸入7日內日期,點解唔可以簡單啲直接有快捷鍵show最近交易 ...

比你見到以前嘅交易,原來買左咁多次都冇中過,仲會繼續買落去咩,所以只見到7日嘅資料

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊