親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問大家係咪都是到埗桃園機場後,才去買電話咭和唱台幣?
另外,我見klook 有電話咭+悠遊咭package, 到桃園機票櫃位拎,有無jm買過?

子爵府

rb2016 發表於 24-2-22 15:19
另外,我見klook 有電話咭+悠遊咭package, 到桃 ...

電話卡klook買香港機場取,方便好用 兑台幣用銀聯提款卡台灣機場㩒機,其實銀聯信用卡個rate都唔錯

大宅

回覆樓主:

每次都係桃園出關後係大哥大買電話卡,即刻用得
台幣禁機

子爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 熱血金章 親子探索遊 醒目開學勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

rb2016 發表於 24-2-22 15:19
另外,我見klook 有電話咭+悠遊咭package, 到桃 ...

我聖誕節數據卡在Klook落單,香港機場取卡。
台幣在港開通提款卡,落機桃園機場ATM拎。

大宅

fghjkl 發表於 24-2-25 02:57
電話卡klook買香港機場取,方便好用 兑台幣用銀聯提款卡台灣機場㩒機,其實銀聯信用卡個rate都唔錯
...

Thanks! Klook可以在香港機場取嗎? 我一陣再睇睇先

我有銀聯咭,係咪機場已經有提款機可以襟?

大宅

威大嬸 發表於 24-2-27 09:39
我聖誕節數據卡在Klook落單,香港機場取卡。
台幣在港開通提款卡,落機桃園機場ATM拎。
...

Thanks! 我以為Klook要在台灣機場至有得取,我一陣再睇下

太好了!機場已經有ATM襟錢(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊