二手市場

跳至

首頁

尾頁

民房

其實最主要想發一篇文章 關於一間2手店 luxuxx xxxxxxxx

以前都一直有用開 。係佢到有放過袋 都有賣過 一直都冇問題 但點知今次
放左個袋寄賣 咁早排想拎反 居然一星期 已讀不回我

當時我都有報警 但佢完全唔驚 之後同場店鋪話 起碼一個月見人報案一次
仲話接近2星期冇開門 而店主 IG 一直有online keep 住擺野放上去比人買 聽聞都有人比訂 但拎唔到貨

我今日都去左小額 到。同時都報左比chanxxx x 果邊黎緊會做訪問 但我想知會唔會有sis 同樣情況 擺左貨寄賣 攞唔反錢 落左訂拎唔反貨

袋已取回 但一星期 已讀不回 又話一直用唔到WhatsApp 店員又話冇IG

其實佢有一個新IG keep update 但真係完全唔覆

我琴日呢到一Po 佢就覆我

今次係好彩 但各位sis 寄賣真心 小心

水晶宮

Stepstep1902 發表於 24-3-8 10:33
其實最主要想發一篇文章 關於一間2手店 luxuxx pxxxxxxx

以前都一直有用開 。係佢到有放過袋 都有賣過 一 ...

考慮報東張嗎?
自由太多會令世人失去平衡

民房

回覆 mickeywinnie3 的帖子

你都有?
但好奇怪 佢唔知係咪睇到po定咩 。

今日呢邊一登完 。佢就WhatsApp 覆我 話WhatsApp 有問題 登入唔到 而家先睇到

佢又話IG 停左 但一直見佢有放野

我約左聽日上去 。

聽日再update

民房

袋已取回 。

琴日突然覆我話開門 。

不過奉勸大家小心 寄賣真係有風險

水晶宮

Stepstep1902 發表於 24-3-9 17:56
袋已取回 。

琴日突然覆我話開門 。

Yes !取回就好了